2012. szeptember 27., csütörtök 09:48

Ganxstáék Kiskunfélegyházán!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

2012.10.05-én 22:00-tól a hazai gengszter rap fenegyerekei koncerteznek Kiskunfélegyházán! Igazi tetőszaggató bulira számíthatnak azok, akik az említett időpontban ellátogatnak a Ganxsta Zolee és a Kartel fellépésére a Rocktárba!

Az idei év minden bizonnyal a hazai gengszter rap feltámadásának az időpontja. Ennek egyik legfőbb oka, hogy a stílus legismertebb hazai képviselője, a Ganxsta Zolee és a Kartel 17 éves fennállása óta eddigi egyik legsikeresebb nyarát zárta. Volt, Sziget, Balatonsound, Hegyalja, SZIN, EFOTT, Fezen, II.

Budavári Sörfesztivál vagy a listanyitó Open Road… nem volt olyan neves hazai fesztivál, ahol Ganxsta Zolee és a rap&roll fenegyerekei ne bukkantak volna fel egy színpadszaggató buli erejéig, valamint rázták volna fel a nagyérdeműt.

A szabadtéri rendezvények után ismét elindul az országos klubkoncert turné is, melynek egyik állomása 2012.10.05-én a RockTár! Amire aznap este feltétlenül számítani kell: színpadszaggató hardcore rap buli, jó csajok, atomrobbanásnyi energiák, fergeteges hangulat és pia - csak tudd, hogy MiTiSzó!

 

FB ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/150871895053940/

VIDEÓ: https://www.youtube.com/watch?v=lEvxkcmDRnU

 

További információ a zenekarról:

www.kartel.hu

www.facebook.hu/ganxsta.zolee.kartel

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.