2012. október 09., kedd 17:43

Kowalsky utoljára ebben a felállásban!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Okt. 10.-én szerdán a jelenlegi felállásának utolsó koncertjét adja a Kowalsky meg a Vega a Zöld Pardonban.

A változások előtt álló zenekar koncertjén FankaDeli is fellép, akivel ízelítőt adnak a hamarosan megjelenő közös lemez dalaiból. Átalakulás előtt áll a Kowalsky meg a Vega. A tízéves, Fonogram-díjas rockzenekar a jelenlegi felállásban utoljára ad koncertet október 10-én, szerdán este a Zöld Pardonban.

"A hangszeres részlegben várhatók a változások. Vannak olyan zenésztársaink, akik néhány éve már játszottak velünk, és most visszatérnek közénk, és olyanok is, akik elhagyják a zenekart, és ezen az estén állnak velünk utoljára színpadra. További részleteket később árulok el. A távozóktól méltóképpen, baráti hangulatban, egy fantasztikus koncerten szeretnénk elbúcsúzni. A rajongókat éppen ezért szerda estére a Zöld Pardonba várjuk, hogy velük együtt köszönhessük meg zenésztársainknak az együtt töltött időt és a közös munkát" kowa

A szerda esti koncerten elsősorban a Kowalsky meg a Vega válogatott dalait hallhatja a közönség, de színpadra lép FankaDeli is, akivel négy dalt adnak elő a hamarosan megjelenő közös lemezről. A fiúk eredetileg egyetlen közös dalt terveztek „Az évtized lemeze” című dupla albumra, amely tavaly ősszel jelent meg a Kowalsky meg a Vega tizedik születésnapja alkalmából. Kowa és Fanka azonban úgy belelendült az alkotásba, hogy jóval több szám született, és mivel nem lett volna szívük kidobni őket, egy teljes album lesz a végeredmény, amely hamarosan megjelenik. Vegyes zenei alapokkal, sokféle műfajból álló, rockos anyagot raktak össze a fiúk, és az izgalmas zenei találkozás eredménye Kowától és Fankától is újnak számít.

 

forrás: neon.hu

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.