2012. október 25., csütörtök 16:01

Nemjuci és Uzipov az Iskola Klubban!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
A Nemjuci zenekar lassan 5 éves lesz, ennek ellenére nyakunkat rá, hogy többen még nem láttátok a banda egyetlen koncertjét sem. És akkor most mi lesz? Bepótolhatjátok az elmaradást! Akik pedig tudják, miről van szó, tartsák meg jó szokásukat, és jöjjenek az első sorba október 26-án az Iskola Klubba! A bemelegítést a Run Over Dogs és az Uzipov szolgáltatják. Belépés ingyenes!

 

 
A Nemjuci életében 2012 fordulatos év volt: új lemez, új gitáros. Most október 26-án a vadonatúj Iskola Klubban (a régi Tűzraktér helyén) mindkettőt hallhatja a nagyérdemű. Természetesen a Nemjuci Turi* is jelen lesz, mégpedig igen exkluzív formában, aznap este ugyanis kivételesen már este 7-től piacra dobja a zenekar az összes ruhát, hogy legyen időtök a koncertek kezdetéig kedvencekre lelni, próbálgatni.

 

 
8-kor szigorúan becsengetnek, elsőként a Run Over Dogs, a 2012-es R33 Tehetségkutató nyertes csapata zenél majd. Czeglédi Szabolcs, Gál Máté, Vilczek Áron és Juhász Tamás felszínre hozzák a legmélyebb, legelőnyösebb állati ösztönöket. Zenéjükre jellemző a visszhangos, félhangos témák egyvelege a néha megálljt parancsoló, jó értelemben vett bluesozással. Mindenképp kuriózum: fiatal, jóképű srácok, saját hanggal a sok gépszalag között – a csajoknak a színpad előtt a helye!

 

 
A kutyák után jön az őrült, magukat csak százas szögnek becézgető Uzipov, akik legutóbb a Dürer-kert színpadán zúzták le a közönséget és a hangszereket: azonnal maxon pörögtek, a Kisterem akusztikáját maximálisan kihasználták a nyers ritmusokkal. Ezt az elképesztő energiát egyébként hamarosan első nagylemezükről is megtapasztalhatjuk majd, amit az előzetes belső infók szerint egy igen neves kiadó vesz majd gondozásába. Hosszúék a pénteki bulihoz készítettek egy kedvcsináló videót is, íme:

 
Nemjuci – Uzipov – Run Over Dogs 

 

2012. október 26. péntek
Iskola Klub (VI. Budapest Hegedű u. 3.)
 
Belépés ingyenes!
 
19:00 Nemjuci turi
20:00 Run Over Dogs
21:00 Uzipov

 

22:00 Nemjuci
23:00-kor szigorúan vége van a koncerteknek, érkezzetek időben!

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.