2012. október 25., csütörtök 16:13

MEMPHISTŐL NASHVILLE-IG - Amerikai zenék éjszakája!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Memphistől Nashville-ig címmel a közelgő Halloween előpartyjaként az amerikai zenék éjszakáját tartják október 27-én a budapesti Big Bike Pub-ban. A 22 órától kezdődő koncerteken a stílusirányzatok hazai képviselői betekintést nyújtanak az 50-es évek rockabilly zenéjétől a rock and roll-on át a legújabb country rock irányzatig.

Az este folyamán fellép a Twin City Country Rock Band, a Nitus and The Rollin’ Dice, valamint a Don Dino a Banda. A Twin City-vel való együttműködés részeként az alkalom különleges vendégei lesznek a Wild Buffalo Linedance Club táncosai, akik a Twin City zenéjére bemutatót tartanak a hagyományos amerikai táncból. Az érdeklődők a linedance alaplépéseit is elsajátíthatják tőlük.

Nagyon izgalmas kísérlet volt, amikor a Noé Állatotthon Jótékonysági Koncertjén a Wild Buffalo csapatával első alkalommal dolgoztunk együtt. – mondja Jung Andrea, a Twin City énekesnője. – Az ötletadó Schneider Kinga, a Noé szóvivője volt, akinek régóta dédelgetett álma vált valóra, amikor az élő country zenét és a linedance-t egy produkcióban szerepeltette. Ezúton is meleg baráti üdvözletünk neki, amiért összehozott minket a Wild Buffalo-sokkal, akikben egy nagyon barátságos, folyton mosolygó csapatot ismertünk meg! Mindketten imádjuk ezt csinálni, és ha ezt együtt tesszük, még intenzívebb az élmény! – nevet Andrea. - A Noé eseményén egy rövid tánctanításra is sor került, amely közben varázslatos, közös energiák és óriási röhögések szabadultak fel! Elhatároztuk, hogy ezt mindenképpen megismételjük, így jött az amerikai zenés éjszaka gondolata. A Big Bike kiváló hely erre, csábító a tánctér, ahonnan egy karnyújtásnyira a whisky és a sör, a zárt udvarról is követhetők a színpadi események, mi oda mintha hazajárnánk! Ráadásul, mint a Big Bike-ban mindig, a belépés ezúttal is díjtalan. Aki szeretné nyomon követni az előkészületeket, a Facebook-on az esemény vagy a Twin City profilján megteheti. Mindannyiunknak fontos este lesz, már fényesítjük a csizmáinkat, aki valaha is hallotta Elvis vagy a Lynyrd Skynyrd nevét, annak itt a helye! Várunk mindenkit szeretettel! Yeeehaw!

Kapcsolódó linkek:
twincity.hu | wildbuffalo.eu | nitus.hu | facebook.com/dondino.hu

Az esemény a fecebookon:
facebook.com/events/194494424020293

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.