2012. október 25., csütörtök 16:29

Október utolsó szombatján újra indul a P.Mobil klub!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

 

 

A P.Mobil október 27-től ott folytatja, ahol tavasszal abbahagyta. Vagyis minden hónap utolsó szombatján beveszi magát a Pecsa Music Café ős-példaképekkel dekorált falai közé, hogy az örökzöld Örökmozgó dalokra – no meg a friss szerzeményekre – hónapról-hónapra kedvére tombolhasson a klublátogató nagyérdemű.

 

Dupla tál Miskolci kocsonya – ahogy még sosem tálalta a P.Mobil. Élő koncertlemez-bemutató, méghozzá pontosan abban a dalsorrendben, ahogy azt a pár hónapja boltokba került – és lassan bearanyozódó - albumra szerkesztették. (Jó lenne, ha a fiúk néhány hibát vétenének a színpadon, nehogy a playback igaztalan vádjába szaladjanak! J)

Felgyorsultak a Vírusnak indult, aztán Farkasok völgye – Kárpátmedence cíművé lett leendő, vadonatúj P.Mobil kiadvány munkálatai. A hat előadásból álló, minden hónap utolsó szombatjára eső klubkoncert-sorozat meglepetése, hogy folyamatosan terítékre kerülnek a friss nóták, így a már ismert Nyomjad papa és Nagyon fáj darabok mellett a zenekar zászlóshajójának számító Kétforintos dal új, akusztikus köntösbe való öltöztetése is megtörtént. Amúgy jól áll neki…

Hagyomány, hogy a Pecsa Café P.Mobil- klubkoncertjeit arra érdemes vendégcsapatok melegítik be. Most, október 27-én, 8 órai kezdettel a Rolls Frakció igyekszik visszacsempészni a nyolcvanas évek hangulatát síppal, két dobossal valamint – nádi hegedű híján – két villanygitárral (no és Losó frakcióvezető úr az ő a billentyűivel). Emellett Gabrieli Ricsi az odamondogató dalszövegeiről elhíresült csapat frontembere - a fő attrakcióba vendégként beszállva - Mobil-tételekkel is készült bizonyítván, hogy a klasszikus rock területén is kitűnően megállja a helyét.

Végül, de nem utolsó sorban az Örökmozgó veterán gitárosa, aki harminckét éve öltötte magára a P.Mobil-mezt, ismét ünnepel. Élete fontos állomásához érkezett: Sárvári Vili a kérdőívek életkorára vonatkozó rovatát immár hatos számjeggyel fogja kezdődően fogja kitölteni. A jeles eseménynek egy after party keretében adnak hangsúlyt a zenekar tagjai, valamint hívei. Annyit tudni lehet, hogy ajándékképpen inget nem fogad el…

Addig is, Isten éltesen Vili! 

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.