2012. november 15., csütörtök 12:57

A rockzene kiválóságaira emlékeznek szombaton!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

 

 

A nemzetközi, valamint a magyar hard rock és rhythm and blues kiválóságainak állít emléket a Team Rock Band november 17-én este a Pecsa Music Caféban, sztárvendégek társaságában.

 

Az egri-felsőtárkányi hard rock csapat többek között olyan kiváló előadók és együttesek szellemi örökségének ápolását tűzte ki célul, mint Radics Béla, a Taurus, a Tűzkerék, a Deep Purple vagy a Uriah Heep. Repertoárjukban több hazai és nemzetközi rock klasszikus dalai is szerepelnek saját számaik mellett.  A szombati koncert meghívott vendégeinek névsorában szerepel és színpadra lép majd Baranyi Laci és Szebelédi Zsolt, a P.Mobil-ból; Harmath Albert, Radics Béla barátja és egykori zenekarvezetője; Babári József, alias Mr Basary; valamint Nagy Hunor Attila, a Team Rock Band korábbi, a Beatrice jelenlegi dobosa. Az este folyamán ritkán játszott, vagy eddig sosem hallott dalok is felcsendülnek. A Team Rock Band mellett fellép a Tyler’s Lab és Kiss Laci, aki Gary Moore dalait interpretálja majd villanygitárra.

 

Helyszín: Pecsa Music Café (Budapest, Zichy Mihály út 14.)

Időpont: 2012. november 17.  (szombat) 20 óra

Belépő: 1000 FT

 

A Pecsa-ról:

Önkormányzati üzemeltetés után 2011 őszén magánkézbe került a Pecsa. Új üzemeltetője, a Cortina Service Kft. tíz évre kötött szerződést a fővárossal és a zuglói önkormányzattal. A kulturális központ épületében a PeCsa Music Hall, azaz a koncertterem 2500 főnek, míg a Pecsa Music Café 100 főnek biztosít szórakozási lehetőséget, a nagyszínpaddal és VIP páhollyal rendelkező kerthelyiség – Pecsa Garden – pedig 4500 férőhelyes. A kulturális központ helyén eredetileg az Iparcsarnok állt, mely a II. világháborúban megrongálódott, így lebontották. A helyén elkészült új épület sokáig a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) egyik kiállítási helyszíne volt, majd szórakozóhelyként 1985 tavaszán nyílt meg Petőfi Csarnok néven. Az elmúlt 27 évben a leghíresebb hazai előadók és zenekarok mellett

 

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.