2012. december 03., hétfő 18:07

Nyereményjáték! - Edda Művek: Inog a Világ

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Edda Művek

Inog a Világ

2012. december 28.
Papp László Budapest Sportaréna

 

 

Amikor minden összedől, amikor már semmiben és senkiben nem bízhatunk, amelyben és akiben eddig bízhattunk, amikor nem tudjuk, mit hoz a holnap, akkor minden eddiginél jobban szükségünk van egy biztos pontra. Az Edda Művek elmúlt harminc éve és az elmúlt évtizedek töretlen sikere azt bizonyítja, hogy hazánk legnépszerűbb rockzenekara egy ilyen pont több ezer rajongó életében. Őket és mindenkit, aki hisz a szeretetben, az összetartásban és persze a jó zenében, az Edda Művek egy tőlük még soha nem hallott és látott örömünnepre hívja  2012. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénéba!

 

 

Az Edda Művek ebben az évben jelenteti meg harmincegyedik albumát Inog a világ címmel. Ez már sejteti, milyen gondolatiság foglalkoztatja mostanában a zenekart, akik ahogy eddig sem, most sem öncélú dalokkal, hanem tartalmas mondanivalóval és üzenettel szolgálnak közönségüknek a tőlük megszokott fergeteges és mással össze nem téveszthető zenei stílussal és szövegvilággal ötvözve. A december végi koncert valójában ennek az albumnak a lemezbemutató bulija lesz, de természetesen nem maradhatnak el az Edda Művek már-már himnusszá lett slágerei sem. Az Edda Művek tagjai – Pataky Attila, Gömöry Zsolt, Alapi István, Kicska László és Hetényi Zoltán- már most lelkesen tervezik a tőlük még soha nem látott fergeteges show-t, amelyet minden jelenlévő számára szeretnének emlékezetessé tenni. Úgy érzik, hogy egy olyan évnek a végén, amelynek során a jövendölések szerint a világ és az egyes emberek életében is rengeteg változás várható, az eddigieknél is több szeretetet szeretnének adni zenéjükkel rajongóiknak, és együtt szeretnék ünnepelni velük egy új korszak kezdetét, amely a zenekar számára nem az újrakezdést, hanem a folytatást jelenti még több zenével és még több dallal!

 

Nyereményjáték:


Aki szeretne nyerni két jegyet az EDDA bulijára december 28.-án, annak nem kell mást tennie, mint megválaszolni egy kérdést és leírnia a zenekarhoz fűződő legjobb élményét/emlékét. 

Kérdés: A zenekar hanyadik albuma az Inog a Világ?

A válaszokat és az élményeket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell elküldeni névvel és lakcímmel együtt.

Beküldési határidő: december 20

Sorsolás: december 21

A legjobb élményeket és emlékeket megjelentetjük a főoldalon.

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.