2012. december 13., csütörtök 06:13

10 nap múlva Tankcsapda és vendégei az Arénában!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Tavasszal Sidlovics Gábor Sidi személyében új gitárost avatott Magyarország legnépszerűbb rockzenekara a Tankcsapda. Az új felállás már túl van az első országjáró turnén, amit október végén egy új nagylemez megjelenése követ! Ezt a mozgalmas évet novemberben és decemberben nagyszabású koncert-turnéval zárják. A „Rock a Nevem” turné budapesti állomásaként december 22-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor a Tankcsapda történetének első nyilvános sportarénás koncertjére, nem kisebb vendégekkel, mint az Ossian és a Junkies. Rockra fel!

 

Három évvel az előzőt követően, november 8-án jelenik meg a Tankcsapda új stúdió albuma a ’ROCKMAFIA DEBRECEN’. A lemezmegjelenéssel együtt debütál a ’Számolj vissza’ című dalhoz készült új Tankcsapda klip is, melyet rendhagyó helyszínen láthat először egy játék keretén belül kisorsolt, száz rajongó. A lemez és klip-premierre ezúttal egy MOL- kúton kerül sor, számos meglepetést tartogatva nem csak a helyszínen tartózkodóknak, de az otthon, a számítógép előtt ülő nézőknek is, akik az eseményről ÉLŐ KÖZVETÍTÉST LÁTHATNAK aYoutube csatornán.

Mindez azért is egyedülálló, mert Magyarországon az idei Sziget Fesztiválon kívül, még nem volt olyan zenekarhoz kötődő esemény, amelyet a YouTube élőben közvetített volna, így a Tankcsapda elsőként kapta meg a lehetőséget, hogy a holnapi premiert a világ bármely pontján, akár mobiltelefonról is követhessék a rajongók. Az új albumon tizenkét dal szerepel, melyek közül eddig kettőhöz – ’Mi a fxsz van?’, ’Hatalom nélküli rend’- az elmúlt hónapokban már készült klip, holnap pedig jön az új, a ’Számolj vissza’ is.

Az új kisfilmben - a zenekar tagjai mellett - nagyon sok szereplő felbukkan. A szereposztás hazai viszonylatban valóban egyedülálló, és a történet is tartogat néhány meglepő fordulatot.  A ’film’ kifejezés pedig nem véletlen, hiszen a klipet - az egyébként szintén debreceni származású - Hajdu Szabolcs rendezte, aki több nagyjátékfilmet forgatott már itthon és a tengerentúlon (többek között az Oscar díjra is jelölt Fehér tenyér című mozit) is.

A klip szereplői egytől-egyig ismert és a munkájukban elismert emberek, jó néhányuknak újdonság és egyben kihívás is volt, hogy egy zenés videoklipben szerepeljenek.

 
A szereplők névsora:

 • Besenyei Péter - kétszeres műrepülő világbajnok
 • Bochkor Gábor - televíziós, rádiós műsorvezető
 • Bodrogi Gyula - a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező
 • Cserhalmi György - Kossuth- és Balázs Béla-díjas színművész
 • Dobó Kata - színművésznő
 • Dombi Tibor - a Debreceni VSC játékosa, válogatott labdarúgó
 • Győrfi Pál - az Országos Mentőszolgálat szóvivője
 • Hollósi Frigyes - Érdemes művész, Jászai Mari-díjas színművész
 • Michelisz Norbert - autóversenyző
 • Radnai Péter - újságíró, producer
 • Stohl András - Jászai Mari-díjas színművész, televíziós műsorvezető
 • Várkonyi Andrea - műsorvezető

1 hozzászólás

 • Hozzászólás hivatkozás lackó 2012. december 13., csütörtök 08:58 Írta: lackó

  legnépszerűbb zenekar az országban??? az már nagy baj lenne. a média által lehet, hogy a legjobban támogatott rock banda, de hogy nem a legnépszerűbb, az tuti !!!!!!!

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.