2012. december 21., péntek 17:53

Tetoválók Éjszakája!

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)

Lemezbemutatót tart Ganxsta Zolee és a Kartell, többek közt fellép a Hooligans, The Grenma és még sokan mások

 

2012. december 20. – Az újév előtt 2 nappal, december 29-én az ország több mint ötven ismert tetováló művésze egy éjszakára a budapesti Pecsa Music Hall-ba költözik a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE) szervezésében. A Tetoválók Éjszakája névre keresztelt esemény egy olyan kulturális program, amely a francia kezdeményezés alapján itthon is ismertté és sikeressé vált Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat tetoválókra szabott változata, és elsősorban a testdíszítés ősi művészetét hivatott terjeszteni, újra felfedezni és megünnepelni.

 

A programhoz csatlakozott művészek az éjszaka folyamán ajándéktetoválásokat készítenek az érdeklődőknek. Emellett a közönség közelebbről is megismerkedhet magával a műfajjal, láthatja, hol tart ma a tetováló művészet, hogyan készül egy tetoválás. Kora estétől koncertekkel és egyéb kiegészítő programokkal folytatódik a rendezvény.

 

Lemezbemutatóját tartja Ganxsta Zolee és a Kartel, fellép a Hooligans, The Grenma, Blind Myself, Dorothy,  és Till We Drop is. Emellett testékszer bemutató, hajshow és body modification is gazdagítja és színesíti a rendezvényt.

Sőt, még látványkonyha is lesz, hiszen a TV Paprika ismert szakácsa, Serényi Zsolt fog főzni mindenki szeme láttára. “A nemcsak Magyarországon, de az egész világon egyedülálló kezdeményezés egy izgalmas, formabontó rendezvénynek ígérkezik és remélhetőleg új tradíció van megszületőben a magyarországi tetováló fesztiválok történetében” – nyilatkozták a szervezők.  

 

Helyszín: Pecsa Music Hall

Kapunyitás: 2012. december 29., 15:30

Belépő: 2.500 Ft elővételben / 3.000 Ft helyszínen, a rendezvény napján

Jegyelővétel: Black and White Tattoo, CD Pince, Dark Art Tattoo, Invictus Tattoo, Locomotive Tattoo, Tyutyu Tattoo, valamint az Eventim.hu rendszerében

Eventim országos jegyirodái: http://www.eventim.hu/hu/outletek/

Jegylink:

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/tetovalok-ejszakaja-2012-budapest-pecsa-music-hall-460392/performance.html

 

A Pecsa-ról:

Önkormányzati üzemeltetés után 2011 őszén magánkézbe került a Pecsa. Új üzemeltetője, a Cortina Service Kft. tíz évre kötött szerződést a fővárossal és a zuglói önkormányzattal. A kulturális központ épületében a PeCsa Music Hall, azaz a koncertterem 2500 főnek, míg a Pecsa Music Café 100 főnek biztosít szórakozási lehetőséget, a nagyszínpaddal és VIP páhollyal rendelkező kerthelyiség – Pecsa Music Garden – pedig 4500 férőhelyes. A kulturális központ helyén eredetileg az Iparcsarnok állt, mely a II. világháborúban megrongálódott, így lebontották. A helyén elkészült új épület sokáig a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) egyik kiállítási helyszíne volt, majd szórakozóhelyként 1985 tavaszán nyílt meg Petőfi Csarnok néven. Az elmúlt 27 évben a leghíresebb hazai előadók és zenekarok mellett

 

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.