2013. január 17., csütörtök 19:43

Legendás rock-sikerek a Piramix együttestől!

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)

A Piramix zenekar négy év kihagyás után, új felállásban ismét koncertezni kezd, bemutatkozásuk most pénteken lesz, január 18-án, a Pecsa Music Café-ban.

 

A Piramix együttes legfontosabb célja, hogy a Piramis zenekar dalai, zenéje által örökségként kapott szellemiséget, hitet megőrizze. Dalait méltón, korszerűbb hangzásban továbbadja a "piramisnemzedéknek", és koncertjein az idősebb és fiatalabb generációk együtt énekelhetik a Piramis legendás rock slágereit.

A Piramix együttes frontembere Nyemcsok János - Csoki, aki elszántan képviseli a minőségi rockzenét, így ismét életre keltette régi zenekarát. Az együttes tagjai Lőrincz Viktor (basszusgitár, vokál), Borbély Zsolt (dob), a fiatalabb korosztályból pedig Nyemcsok Bence (billentyűk, ének, vokál) és Knizner Tamás (gitár).

A Piramix együttes koncertjein olyan Piramis-slágerek is elhangoznak, amelyeket a nagyközönség régóta nem hallott.A koncert időpontja, helyszíne: 2013. január 18-án, 20.30-kor a PeCsa Caféban lesz.

További információ: http://www.facebook.com/events/323610451081400/?notif_t=plan_user_invited

 

 

A Pecsa-ról:

Önkormányzati üzemeltetés után 2011 őszén magánkézbe került a Pecsa. Új üzemeltetője, a Cortina Service Kft. tíz évre kötött szerződést a fővárossal és a zuglói önkormányzattal. A kulturális központ épületében a PeCsa Music Hall, azaz a koncertterem 2500 főnek, míg a Pecsa Music Café 100 főnek biztosít szórakozási lehetőséget, a nagyszínpaddal és VIP páhollyal rendelkező kerthelyiség – Pecsa Music Garden – pedig 4500 férőhelyes. A kulturális központ helyén eredetileg az Iparcsarnok állt, mely a II. világháborúban megrongálódott, így lebontották. A helyén elkészült új épület sokáig a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) egyik kiállítási helyszíne volt, majd szórakozóhelyként 1985 tavaszán nyílt meg Petőfi Csarnok néven. Az elmúlt 27 évben a leghíresebb hazai előadók és zenekarok mellett

 

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.