2013. január 28., hétfő 15:32

Schrott Péter közönségtalálkozóra invitálja a rajongókat

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Alig ért véget a The Voice – Magyarország hangja című műsor múlthét pénteken, máris rengeteg olyan esemény van, ahol a rajongók találkozhatnak kedvenceikkel, és figyelemmel követhetik, hogyan is alakul a műsor utáni életük. Schrott Péter például egy közönségtalálkozóval igyekszik kedveskedni az őt támogatóknak.

 

„Úgy gondoltam, hogy érdemes minél hamarabb összehozni egy ilyen közönségtalálkozót, ahova eljöhetnek a régi és új ismerőseim, támogatóim. Fontosnak tartottam mindig is a közönséggel való kapcsolattartást, és ez az esemény egy kiváló megoldás arra, hogy egy picit kötetlenül együtt tudjunk lenni.”

 

A Tűzmadár együttes frontembere egy két órás programmal készül, mely a Cinema Rock Cafeban lesz megtartva január 31-én. Meglepetéssel és természetesen sztárvendégekkel is készül, ezzel is még izgalmasabbá téve ezt az estét.

 

„A Tűzmadár zenekar tagjai mellett Hevesi Tamás is tiszteletét fogja majd tenni a közönségtalálkozón, hiszen ha már elénekeltem a dalát, illett őt meghívni. A közönség tőle is kérdezhet majd, ki lehet faggatni a dallal kapcsolatban is, és persze az én előadásomról is elmondja majd a véleményét. Remélem, nem lesz túl kegyetlen!” - jegyezte meg nevetve az énekes.

 

Az est másik sztárvendége a Belmondo együttes frontembere, az Artisjus-díjas szövegíró Czutor Zoltán.

„Örömmel mondtam igent Peti felkérésére, hogy legyek jelen ezen az eseményen. Nagyon sok ismerősöm, kollégám, barátom indult a műsorban, így igyekeztem képben lenni a verseny alakulásával. Peti különleges hangi adottságai felkeltették a figyelmemet.

Ami a zenei világot illeti, más síkon mozog a Belmondo és a Tűzmadár, de úgy gondolom, hogy a minőségi zene érdekében nem árt az előadóknak, művészeknek összefogniuk. Ráadásul  ő nem csak mint énekes, hanem mint szövegíró és zeneszerző is igazán tehetséges, emiatt érdemes lesz továbbra is odafigyelni rá.”

 

Aki tehát szeretne részese lenni egy meglepetésekkel teli közönségtalálkozónak, annak január 31-én este 19.00-tól a Cinema Rock Cafeban a helye.

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.