2013. február 13., szerda 05:29

Katonai karnevál a belvárosban!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Ed Philips and The Memphis Patrol military karnevál keretén belül ünnepli első, Elvis dalokat bemutató lemezének megjelenését a Bazaar klubban. A buli vendége az olasz rockabilly brigád, a Jumpin’ Bop lesz.

 

Katonai egyenruha és a Hound dog

Az Ed Philips és a Memphis Patrol legénysége Európában teljesen egyedülálló imázzsal és energiával viszi színpadra Elvis Presley legdögösebb dalait. A koncert egyedi és látványos színpadképpel és show elemekkel eleveníti fel a rock and roll királyának legismertebb slágereit mint például Blue Suede Shoes, Hound dog, Jailhouse Rock és a Viva Las Vegas.

 

A különleges hangzásvilágot a különleges repertoárral ötvözik,ugyanis olyan Magyarországon élőben soha nem játszott Presley különlegességek kerülnek színpadra, mint a Fools fall in love, Kissin Cousins, C'mon Everybody vagy a  Rubberneckin’ A fergeteges show műsort a banda amerikai katonai egyenruhában prezentálja, ami Elvis Európában töltött katona éveit, a G.I. Blues-os korszakát idézi fel. 

 

 

 

Tisztelgő album a Király születésnapjára

Európa első számú Elvis Presley tribute produkciójának, az ELVIS LIVE! Ed Philips and The Memphis Patrol zenekarnak Elvis Presley születésnapján (január 08-án) jelent meg debütáló albuma, „17 HOT ELVIS SONGS” címmel, amit Münchenben és Zürichben mutattak be az Elvis Birthday Tour keretében. A korongra – ami a Grund Records kiadó gondozásában jelent meg - Elvis minden zenei korszakából  válogattak a fiúk, és egy egységes, 50-es évekbeli vérforraló és vad rockabilly/rock and roll összeállítás lett a végeredmény.

 

Olasz rockabilly felvezetés

Azért, hogy az este igazi Karnevál hangulatban teljen, Ed Philips és a Memphis Patrol vendége - első alkalommal Magyarországon- négy igazi macho, azaz a Jumpin’ Bop zenekar lesz. A csapat Andrea Cappello (gitár) vezetésével egyenesen Olaszországból érkezik a Bazaar Klubba, ahol három csibész cimborájával megmutatják milyen a rockabilly olasz módra.

A koncertre való belépésnél különböző kedvezményekben részesülhet az,aki military öltözetben érkezik, vagy a magával hozza az Ed Philips and The Memphis Patrol zenekar debütáló lemezét, melyet bemutat a belépéskor!A koncert időpontja: 2013. február 15 . 21.00 óra
Helszín : Bazaar Klub (Budapest, 1074 Dohány u. 22-24) 

 

Web: www.elvispatrol.com 
www.facebook.com/elvispatrol

 

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.