2013. március 12., kedd 07:15

Firkin: az arcfestett ír őrültek fesztiválja!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Eredeti ír gulyással és hajnalba nyúló mulatsággal ünnepli az ír nemzet leghíresebb ünnepét, a Szent Patrik napot Magyarország egyik legnépszerűbb ír kocsma punk zenekara, a Firkin.

 

A budapesti Szent Patrik-napi felvonulás partnerprogramjaként a szervező Firkin zenekar tagjai már délután öttől várják az ír zene kedvelőit a Barba Negra Music Clubba, ahol az ír sör, és ír gulyás kóstolóval indul az írek legnagyobb ünnepének estébe hajló mulatsága.

 

A Firkin zöld ünnepe

Az estén az ír kocsmazene mellett láthatunk hagyományos ír sztepptáncot, hallhatnak ír/skót kocsmapunkot, valamint a Firkint, akik első alkalommal lépnek hazai pályán színpadra a legismertebb ír ünnep alkalmából. A zenekar különleges meglepetést ígér azoknak, akik ezen az estén tetőtől talpig zöldben - zöld arcfestéssel zöld ruhában - érkeznek a koncertre.

 

A Szent Patrik nap mára már egy hatalmas bulivá vált az egész világon. Ezen a napon szinte minden nemzet az íreket ünnepli, felvonulással, zöld ruhákban, kalapokban, a bátrabbak pedig zöld arcfestéssel. Azok között, akik a legvadabb zöld ruhákban, vagy a legőrültebb zöld arcfestéssel érkeznek az őrült ír fesztiválra, ajándékokat sorsolunk ki” mondta el Péter János a Firkin fuvolása.
A koncert után kelta táncház és igazi ír kocsmabuli várható a fellépő zenekarok tagjaiból verbuválódó örömzenélésével.St Patrick’s Day Firkin Festival

2013. március 17., 17:00-04:00
 Barba Negra Music Club

 

A részletes program:
17:00 - Kapunyitás, vacsora (ír gulyás), Guinness  welcome-drink
17:30 - 18:10 Finnegan's Wake
18:30 - 19:10 LochNesz
19:30 - 20:10 Erin – ír sztepptánc show
20:20 - 20:30 Nyereményjáték
20:30 - 22.00 Firkin
22:00 - Gigantikus kelta táncház és kocsmabuli a fellépő zenekarok tagjaiból verbuválódó zenekarral.

 

http://www.firkin.hu/hu/
https://www.youtube.com/user/passacaglia7?feature=watch
http://www.facebook.com/firkinband
http://www.facebook.com/BARBA.NEGRA.MUSIC.CLUB

 

 

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.