2013. március 21., csütörtök 13:12

Szombati koncertdömping a Pecsában!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Kárpátia, Cool Head Klan és Király L. Norbi is fellép a különleges estén

 

Március 23-án, szombat este a Pecsa két helyszínen, a Music hall és a Music café-ban három koncerttel várja az érdeklődőket. A rendhagyó esténa Kárpátia immáron szokásos tavaszi budapesti fellépésénegy régi harcos társával, a Cool Head Klannal együtt táncoltatja meg a közönséget. Ezzel egy időben a Music Café színpadán pedig az x-faktoros Király L. Norbert zenekara, a KLN Band debütál a kultikus városligeti szórakozóhely zenei színpadán.

 

Az est folyamán valószínűleg azt az állami kitüntetést is meg fogják ünnepelni a rajongók, amit Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere adott múlt héten át a Kárpátia énekesének, Petrás Jánosnak. A frontember a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjének polgári tagozatát vehette át a minisztertől.

 

Pecsa Music Hall, kapunyitás: 19.00

Cool Head Klan: 20.00h

Kárpátia: 21.00h

Belépő: 3000 Ft


KLN Band, Pecsa Music Café, 20:00h

Belépő: 1000 Ft

 

A KLN-ről:

A 2010-ben megrendezett első hazai X-Faktor televíziós tehetségkutató versenyen robbant be a köztudatba Király L. Norbi, aki az akkori verseny legnagyobb meglepetése, legkülönlegesebb versenyzője, és döntőse volt. A verseny után a fellépések százai következtek és megjelent első nagylemeze is. Két év elteltével kijelenthetjük, hogy népszerűsége még ma is töretlen. Király L. Norbit az X-faktor sikerei sem tántorították el ifjúkori tervétől, hogy egy saját rockzenekar élére állhasson. Pár hónappal ezelőtt, egy véletlen szerencsének köszönhetően találkozott egy rock bandával, akik éppen énekest kerestek. 2012 októberében megszületett Norbi zenekara a KLN együttes. Norbi szíve mindig is a rock zenéhez húzott, így most megvalósult élete nagy álma.

 

A Pecsa-ról:                                   

Önkormányzati üzemeltetés után 2011 őszén magánkézbe került a Pecsa. Új üzemeltetője, a Cortina Service Kft. tíz évre kötött szerződést a fővárossal és a zuglói önkormányzattal. A kulturális központ épületében a PeCsa Music Hall, azaz a koncertterem 2500 főnek, míg a Pecsa Music Café 100 főnek biztosít szórakozási lehetőséget, a nagyszínpaddal és VIP páhollyal rendelkező kerthelyiség – PecsaMusic Garden – pedig 4500 férőhelyes. A kulturális központ helyén eredetileg az Iparcsarnok állt, mely a II. világháborúban megrongálódott, így lebontották. A helyén elkészült új épület sokáig a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) egyik kiállítási helyszíne volt, majd szórakozóhelyként 1985 tavaszán nyílt meg Petőfi Csarnok néven. Az elmúlt 27 évben a leghíresebb hazai előadók és zenekarok mellett

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.