2013. március 24., vasárnap 14:25

Sabaton, felejthetetlen!

Írta: Steiner Niki
Értékelés:
(2 szavazat)

 

 

 


Összességében? Fergeteges koncert volt! Furcsán hangozhat de Wisdom újra Magyarországon! Nos, igen már lassan egy hónapja turnézik Sabatonékkal európában annak is főként a keleti részén, most került ránk a sor. Látszott is rajtok, hogy hiányzott nekik a hazai közönség. A közönség is szívesen fogadta őket az egy közös szám a Sabaton gitárosával pedig tovább növelte a hangulatot.

 

 

 

Eluveitie volt a következő banda, ők is hozták a formájukat sajnos Anna Murphy betegsége miatt nem vehetett részt a koncerten, de így is kitettek magukért, a hiány alig volt észrevehető. Folyamatosan mozgásban volt a közönség, és a „circle of death”-se maradhatott el.

 

 

 

 

 

Sabatonon fantasztikus volt Joakim Brodén szóval tartotta a közönséges, egy kisebb stand up comedy-t lenyomott sokat nevettek :). Felvitt egy kisfiút a színpadra, mert, hogy mekkora megtiszteltetés, hogy ilyen kisgyerekek az ő koncertjükre jár. A kis mázlista meg is kapta a szemüvegét, söt kapott mellé pengetőt és dobverőt is.

Kapott egy üveg pálinkát, amit felhozott a színpadra. Minden szám után a közönség kántálta, hogy "pálinka,pálinka"... ahányszor kántálták annyiszor ivott... Úgyhogy a végén már ilyeneket mondott,hogy :
- Igaz, hogy a zenekarok szeretik, ha őrjöng a közönség, de nem sok helyen kell azt mondanom, hogy FOGJÁTOK MÁR BE!
Meg,hogy megmérgezzük őt meg,ha túl sokat iszom ebből, akkor metál koncert helyett svéd sztriptíz show lesz...

 

Voltak emberkék, akiknek svéd zászlós volt a haj... Azoknak mondta:
-Van ott egy pár, akinek a svéd zászló színeire van festve a haja. Próbálom barátilag megkérdezni, hogy ti svédek vagytok vagy őrültek? Ok, csak őrültek
Leült a szintihez és valaki elkezdte mondani a közönségből, hogy Abba.:
-Abba? ABBA? Ti tényleg azt akarjátok, hogy a Sabaton koncerten Abbát játsszon nektek? Hát jó  és elkezdtek abbát játszani  
Meg játszottak valami svéd szövegű dalt ami előtt közölte,hogy : ha elkezdek svédül énekelni, akkor az itt jelenlévők 90%-a nem fogja érteni és ha elrontok valamit, azt sose tudjátok meg.

Nézzétek meg a képeket ITT

fotó: Steiner Niki

 

 

 

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.