2013. március 29., péntek 05:10

DepecheMode Fan Club ma a Pecsában!

Írta:
Értékelés:
(2 szavazat)

A világ talán legnagyobb DepecheMode rajongói klubja 1987 szeptemberében alakult, tagjai azóta töretlen lelkesedéssel rendszeres időközönként szerveznek közös programokat. A KLUB tavaly ünnepelte 25. évfordulóját, emellett túl vannak 296 sikeresen lebonyolított rendezvényen. A DepecheMode Fan Club negyedéves időközönként szervez klubesteket, melyek átlagos látogatottsága ezer fő körül alakul. Az eddig eltelt idő alatt már több mint 300 ezer látogatót fogadtak. A Pecsa már a kezdetek óta biztosít helyszínt a találkozóknak a DepecheMode zenekar rajongói számára. Most pénteken a szórakozni vágyó rajongók egy hatalmas videó kivetítő műsorát élvezhetik táncolás közben.

 

A klub ingyenes 'levelező értesítő listájára' feliratkozott tagok minden internetes frissítésről, illetve az aktuális hírekről azonnali értesítést kapnak. Egyedi szolgáltatásuk a 'mobil info', amelynek segítségével közvetlenül eljutnak a rajongókhoz, számítógépes kapcsolat nélkül is, közel 500 regisztrált taggal. Internetes oldaluk tizenegy esztendős, míg a klubmagazin (BANG Magazin) 10 példányos múltra tekinthet vissza.

 

 További információ: http://www.depeche-mode.hu/hdmfc/hdmfchirek/hdmfchirek.html

 

Időpont:március 29., péntek 22:15-04.30 óra között

Helyszín: PECSA MUSIC HALL (Budapest XIV., Zichy Mihály út 14.)

Belépő: elővételben 1600 Ft, jegyár az esemény napján: 2000 Ft

 

Kisterem1:80-as,90-esévekalternatívzenéi

Kisterem2: BonanzaBanzai / Ákos + magyar alternatív

Jegyek elővételben a Metro-Nóm Hanglemezboltban kaphatók!

 

A Pecsa-ról:                                   

Önkormányzati üzemeltetés után 2011 őszén magánkézbe került a Pecsa. Új üzemeltetője, a Cortina Service Kft. tíz évre kötött szerződést a fővárossal és a zuglói önkormányzattal. A kulturális központ épületében a PeCsa Music Hall, azaz a koncertterem 2500 főnek, míg a Pecsa Music Café 100 főnek biztosít szórakozási lehetőséget, a nagyszínpaddal és VIP páhollyal rendelkező kerthelyiség – PecsaMusic Garden – pedig 4500 férőhelyes. A kulturális központ helyén eredetileg az Iparcsarnok állt, mely a II. világháborúban megrongálódott, így lebontották. A helyén elkészült új épület sokáig a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) egyik kiállítási helyszíne volt, majd szórakozóhelyként 1985 tavaszán nyílt meg Petőfi Csarnok néven.

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.