2013. április 19., péntek 16:42

Ha május, akkor?!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Ha kihevertük a telet, búcsúztassuk együtt a tavaszt és indítsuk be a nyári szezont a Balatonnál! Tanulóknak még éppen belefér a vizsgaidőszak előtt, a dolgozóknak pedig jó hír, hogy a PAFE utáni másnap (az a másnap, ami hétfőre esik…) munkaszüneti nap.
Az évek során több tízezer ember látogatott el a Pannónia Fesztiválra, hogy együtt bólogasson Flo Rida-val, AFU-RA-val és az ONYX tagjaival, együtt rázza a sérót a Twisted Sisterrel, együtt robbanjon a Tankcsapdával, és együtt ugráljon hazánk legnépszerűbb és kevésbé ismert, ámde annál tehetségesebb bandáival. Kívánságotok a PAFE számára mindig is parancs volt, Ti pedig éltetek is a lehetőséggel, így tavaly rekordidő alatt fogyott el a több ezer szavazópont, az idei szavazáson pedig ismét bebizonyosodott: imádjuk a hazai zenét!

Apropó, több ezer: a PAFE idén is – talán – a legmegfizethetőbb fesztiválnak számít a maga négy napja alatt felvonultatott tengerentúli hírességeivel, közel 200 hazai fellépőjével és a még mindig négy számjegyű jegy- és bérletáraival. A Balaton közelségéről, Szántódpuszta hangulatáról és a tihanyi apátság látványáról ne is beszéljünk – ezek megfizethetetlenek.

Ha május, akkor tehát Pannónia Fesztivál, immáron hetedik alkalommal olyan nevekkel mint az Ossian, Road, Depresszió, Tankcsapda, Pokolgép Subscribe, Alvin és a mókusok vagy a Leander Rising!

Ha nem akarsz lemaradni a fellépőkről, nyereményekről, kedvezményekről, nosztalgiázásról és információkról, lájkolj a Facebookon: www.facebook.com/pannoniafesztival
és figyeld honlapunkat!

Indul a visszaszámlálás,
már nem kell sokat várni, kitartás,
addig is pihenjetek rá:

május 16-19. Pannónia Fesztivál.

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.