2013. május 01., szerda 23:05

Elég metál lesz ez a pünkösd! 7. PAFE

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Tankcsapda, Alvin és a Mókusok, Ossian, Road, Depresszió, Subscribe – csak néhány név a PAFE Nagyszínpadának és Metál Sátrának fellépői közül.

A fesztiválon koncertet ad továbbá az 1992-ben alakult metalt és trash metalt játszó, idén áprilisban visszatérő Neck Sprain zenekar is, és ha már ’90-es évek, nem szabad szó nélkül elmenni a Moby Dick, a Rózsaszín Pitbull, a Prosectura és a Hétköznapi Csalódások mellett sem.

Az idei PAFE-n is több mint 150 hazai zenekar lép fel, melyek közül bátran szemezgethetünk még, bőven találunk olyan koncertet, amire nosztalgiázhatunk hosszú hajunkat lebegtetve, és emelhetjük rockvilla-ujjainkat az égbe. Május 16. és 19. közt tehát minden rocker megkapja a magáét, mindösszesen 7900 Ft-os bérlet- és 3900 Ft-os jegyáron, így nem túlzás, ha azt mondjuk: a PAFE még mindig vetekszik a „legmegfizethetőbb” fesztivál címért.


Helyszín:
A negyvenhektáros terület különleges helyszínül szolgál a XVIII. századból megmaradt cselédházaival, borospincéjével, és kápolnájával, melynek dombjáról a sátorozók rálátnak az egész Balatonra és a tihanyi apátságra. A kulturális központként működő Szántódpusztán kívül a néhány kilométerre lévő Balatonföldvár is érdekes programmal szolgálhat az esti koncertek kezdetéig, a komppal Tihany is könnyen bevehető, aki pedig biciklivel érkezik, bátran megteheti az év első túráját a Balaton partján.

 

Jegyárak:
Négy napos bérlet: 7900Ft
Napijegy: 3900Ft

Utazz féláron!
A MÁV START idén is 50% kedvezményt nyújt a Pannónia Fesztiválra érkezőknek. A fesztivál területén a hét helyszín mellett kemping, parkoló, kerékpár- és csomagmegőrző is található.

http://www.pannoniafesztival.hu

http://www.facebook.com/pannoniafesztival

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.