2013. május 07., kedd 21:36

Aranylemezes lett a The Carbonfools!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Fél évvel a megjelenése után aranylemez lett a The Carbonfools negyedik stúdióalbuma, a CarbonSweet. A zenekar május 8.-án kétszáz szerencsés rajongó társaságában egy különleges estén veszi át díjakat az R33 Klubban, a nyári turné első koncertjét pedig május 16-án a Budapest Parkban adja a The Carbonfools.

8.-án a szerencsés rajongók, és a Média képviselői a közönségtalálkozó mellett a carbonos srácok egyszeri és megismételhetetlen performanszát is megnézhetik, sőt ajándékot is kapnak. Az este további részében pedig a techno, tech-house, electro stílusban utazó Bit Busters gondoskodik arról, hogy ez a közös buli örök emlék legyen. A The Carbonfools teljesítményét nemcsak a közönség, hanem a szakma is elismerte azzal, hogy a zenekart Fonogram-díjra jelölték „Az év hazai elektronikus zenei produkciója” kategóriában.

A lemezbemutató turné nyári szakasza május 16-án, csütörtökön ezzel a nagyszabású fellépéssel indul a Budapest Parkban. Az est vendége a colorStar, amelyet szintén Fonogram-díjra jelöltek, ráadásul ugyanebben a kategóriában.

 

www.carbonfools.com
www.facebook.com/thecarbonfoolsofficial

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.