2014. június 06., péntek 13:11

Nagyot szólt a PAFE első napja

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

 

Tegnap elindult az ország első igazi balatoni bulija, a 8. Pannónia Fesztivál. A zenerajongók azonnal birtokba vették Szántódpusztát, és hajnalig meg sem állt a tánc!

A hagyományosan pünkösdkor megrendezésre kerülő PaFe idén június 5. és 8. között várja a fesztiválozókat. Akik egy szuper bulival akarják indítani a nyarat, azoknak kötelező a részvétel, hiszen a várható időjárásnál csak a zenei felhozatal lesz jobb!

A fesztivál második napján június 6-án, pénteken sem bízzák a véletlenre a hangulatot a szervezők. Erős felhozatallal melegítenek a hétvégére.

A Zeneszöveg.hu Nagyszínpadon a Maxisun, az INTIM TORNA ILLEGÁL, a 30Y, a FREESTYLERS (UK), DJ FRESH & MESSY MC (UK) és a DUB PISTOLS (UK) késztet mindenkit ugrálásra.

A Ballentine’s Nagysátor tökéletes mixet kínál az aktuális kedvencekből és az évek óta töretlen népszerűségnek örvendő bandákból. Már délután fellép a Láma dalai, az IVAN & THE PARAZOL, majd sorban következnek az AKKEZDET PHIAI, PÉTERFY BORI & LOVE BAND, HŐSÖK, a Honeybeast, SOERII & POOLEK, Ludmilla és az ATOMIC HOOLIGAN (UK).

Aki pedig nem fél egy kis vadulástól, azt várja a RCKSRT Metálsátor, olyan előadókkal, mint a Giant Horizon, a Blizzard, a The Grenma, a Junkies, a Leander Rising, a Dalriada és a The Idoru.

A remek szabadidős és családi programokat (is) kínáló PaFe a jegyárak területén sem okoz csalódást.  Napijegyeta helyszínen 5900 Ft-ért, 3 napos bérletet pedig 12 900 Ft-ért vásárolhatnak a bulizni vágyók. Mondanunk sem kell, hogy melyik éri meg  jobban, nemcsak anyagilag, hanem élmények szempontjából is… További jó hír, hogy a helyszínen is lehet SZÉP kártyával fizetni!

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.