2015. április 03., péntek 15:05

Kasabian és Ellie Goulding is jön a Szigetre

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Jön tehát a Szigetre Ellie Goulding, napjaink egyik legnagyobb popsztárja, a BBC Sound Of 2010 és két BRIT Awards büszke tulajdonosa, akinek eddig megjelent két lemezéből több millió példány fogyott világszerte. Legutóbbi hatalmas slágere, a Szürke ötven árnyalata filmlemezre írt Love Me Like You Do tartja az egy hétig legtöbbet streamelt dal rekordját. Ellie Goulding egy igazi világsztár, nevéhez olyan slágerek kötődnek, mint az Anything Could Happen, a Burn vagy a Calvin Harrisszel közös I Need Your Love.

A brit Kasabian tavalyi glastonburys headliner fellépésével örökre beírta magát a legsikeresebb brit rockzenekarok közé. 2004-es bemutatkozó lemezük óta megállíthatatlanok: többször választották őket a legjobb koncertzenekarnak, a legjobb brit előadónak, eddig megjelent öt nagylemezük szinte minden év végi listán az élmezőnybe került. Olyan megunhatatlan slágereket köszönhetünk nekik, mint a Fire, az Underdog, az Empire vagy az eez-eh, nem véletlen, hogy a világ legnagyobb fesztiváljain – köztük az idei Szigeten - van biztosított helyük headliner pozícióban.

A két brit zenész-producer és egy énekesnő alkotta londoni Nero a dubstep kiszámíthatatlanságából, a drum'n'bass lendületéből és az electro house nyers erőiből építkezik. Már első kislemezeiket felkapták a legnagyobb DJ-k és rádiók, nem csoda, hogy bemutatkozó nagylemezük, a Welcome Reality első helyen nyitott a brit lemezeladási listán. Második nagylemezüket márciusban fejezték be, a The Thrill című kislemez már hallható is róla.
A 2009-ben alapított Kraftklub zenéjében egyszerre keverednek az indie-rock-punk-rap elemek, nem véletlenül számítanak Németország egyik legizgalmasabb fiatal zenekarának. Eddig csupán két nagylemezük jelent meg, de így is szinte összes fellépésük teltházas, a német, osztrák és cseh fesztiválfellépések után először a Szigeten mutatkoznak be a magyar közönségnek. Cameron Edwards és Joe Lenzie, leeds-i elektronikus zenész, producer és DJ duója a Sigma, mely az utóbbi öt évben szerzett magának nemzetközi hírnevet. Dallamos, pörgős és fülbemászó indulóikkal – mint például a tavalyi gigasláger Nobody To Move és a Changing - küzdötték fel magukat a drum'n'bass élvonalába. A formáció élő produkcióval érkezik a Szigetre. Argentin DJ- és producerzseni, Hernan Cattaneo, a latino house királya, is érkezik a Szigetre. Több, mint három évtizede van a pályán, ezalatt ő lett hazája, Argentína nemzetközileg legmagasabban jegyzett elektronikus zenésze: munkáival a műfajért rajongók százezreit babonázta meg, és több e-zenei nemzedéket inspirált.

Ellen Allien egy különc gondolkodású, rendkívül sokszínű és kreatív német DJ-producer-designer hölgy, a legendás BPitch Control kiadó alapítója. Megfordult már a világ legfontosabb elektronikus zenei eseményein, saját zenéivel több, mint 20 éve a berlini elektronikus zenei élet egyik legsikeresebb és töretlen népszerűségű előadója.

A brit Damian Lazarus zsánere az elektro, a hip hop, a soul és a funk, a deep underground techno, a varázslat pedig az elképesztő, a hangulatot irányító mixeiben van. A DJ Magazine szerint a világ legjobb underground lemezlovasának is nevezett Lazarus ezúttal a Sziget Fesztiválköztársaság közönségét varázsolja el különleges zenéivel. 1 Leeds legmenőbb női DJ-je Laura Jones, aki Ibizán szívta magába az elektronikus zene és a producerkedés alapjait. DJ-szettjeivel bejárta a legfontosabb klubokat a Berlin-London-Amszterdam-Miami tengelyen. Saját zenéi mellett érdemes figyelni remixeit is. New York igazi underground techno hőse, Dave Sumner, azaz Function több mint 20 éve készíti izgalmasabbnál-izgalmasabb zenéit. New Yorkban kezdte karrierjét, de 1998-ban Berlinbe helyezte át székhelyét.

Az elmúlt évtizedben legnagyobb sikereit a Regusszal alapított Sandwell District kiadókollektíva- produkcióval érte el, első önálló bemutatkozó lemeze 2013-ban jelent meg Incubation címmel. Jelenleg a legendás berlini Berghain klub rezidense. Elképesztően sikeres évet tudhat maga mögött a magyar Dave Martin és Sullivan alkotta StadiumX DJproducer páros: a Howl At The Moon című daluk a Beatport első helyéig jutott és felkeltette a világ leghíresebb DJ-producereinek a figyelmét. A két producerzseni által jegyzett Lovers On The Sun StadiumXféle remixe pedig az egész világot meghódította. S a most bejelentett sor végén érkezik a holland Lucas és Steve által alkotott duó. A formáció viszonylag frissnek számít az elektronikus zenei életben, de megalakulásuk óta már többször bebizonyították, érdemes rájuk odafigyelni. 2010-ben tűntek fel a belga Red Carpit Alright című dalának remixével, az igazi áttörést azonban a tavaly decemberben bemutatott Blinded című sláger és a legendás Do It 2 Nite remix verziója hozta meg számukra. Lucas & Steve legújabb anyaga a Kraak & Smaak Mountain Top című dalához készített remixük. Érdemes rájuk odafigyelni 2015-ben.

Utoljára frissítve: 2015. július 19., vasárnap 21:38

1 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozás isapi5rb 2015. október 22., csütörtök 05:16 Írta: isapi5rb

    You ought to not apply the medicine on surface areas of skin that's clindamycin chapped, windburned, aggravated, completely dry, faulty or sunburned. Ensure the area is clean and looks normal, or else await the problems present to heal. Talk sildenafil with your doctor regarding your particular risk of creating pneumonia. It was likewise adverse in an ahead mutation assay using Chinese hydrochlorothiazide 25 hamster lung cells. Use Combivent frequently to obtain one of the most profit. Get your wellbutrin prescribed filled up prior to you lack medicine totally. When the tablet computers are administered during the postpartum moment, the boosted risk of thromboembolic condition linked with the postpartum duration needs to be considered (see WARNINGS as well as contraindications concerning thromboembolic disease. See flagyl likewise PRECAUTIONS for "Nursing Mothers"). S. and European randomized tests, specifically, and also might zithromax call for therapy Adverse Reactions (6. In situation you have a booked surgical procedure advair you may be needed to stop taking this medicine for a long time. Deltasone is often suggested for arthritis, allergies, ampicillin taking a breath conditions, skin illness, renal system illness, eye issues, immune system illness, and specific cancers. An overdose of Cialis can generate ampicillin on line cheap quick shipment the following side effects that need to be stated to your wellness treatment provider: fainting, uneven heartbeat, chest, queasiness, and lightheadedness discomfort. You really need to stay clear of dishes buy hydrochlorothiazide online very high in fat deposits to ensure Sildenafil is soaked up correctly. Several of the negative side effects that can take place with ipratropium could not require cheap effexor medical attention. These symptoms might happen weeks after stopping usage of Cleocin. If you have these signs and symptoms, do not utilize antidiarrhea items or narcotic discomfort medicines. These items could make the buy albendazole symptoms even worse. Ensure you always take every amount of Allopurinol with a complete glass generic propranolol of water. Parlodel therapy is shown in albuterol inhalers not prescription required individuals with prolactin-secreting adenomas, which could be the basic underlying endocrinopathy adding to the above clinical discussions. Decrease in growth size has been shown in both male and female patients with macroadenomas. The most evident way out is to are a reputable online pharmacy and location cheap tadalafil all your orders there.

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.