2015. június 12., péntek 07:47

A 40. EFOTT minden eddiginél nagyobb buli lesz!

Írta: Horváth Kata
Értékelés:
(0 szavazat)

16 formáció, 8 meghatározó dal és 240 perc zene – így foglalja csokorba az elmúlt negyven évet az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, amely idén július 14-19. között Velencét veszi be. AZ EFOTT 40! szombati nagy bulira a szervezők minden eddiginél ütősebb látványvilággal készülnek, a színpadon pedig ikonikus dalok zendülnek, menő zenekarok tálalásában.

 „Csupa nagy durranással és számos újítással készülünk a 2015-ös EFOTT-ra – kezdte Maszlavér Gábor fesztiváligazgató a Hard Rock Cafeban tartott sajtótájékoztatón. „Idén minden eddiginél több, 12 zenei helyszínt építünk. Emellett összekapcsoljuk a civil és a gasztro falut, így még egy 24 órás programokkal szolgáló teret kínálunk, többek között a nagysikerű nóta karaokéval. Lesz saját vízilabda pályánk, először nyitja meg kapuit a Kertmozi, és persze a helyszín adottságait kihasználva, gyalogos, kerékpáros és lovaskocsis túrákat is szervezünk” – folytatta a fesztiváligazgató, kiemelve, hogy idén természetesen a kerek évforduló kerül majd a fókuszba.

A galaktikus partiért felel majd a Tankcsapda, a Subscribe, hatalmas zúzásra készül a Leander Rising és brutális show-val jön az Anna & the Barbies.

Mint kiderült, a fesztivál utolsó napján egy hangulatában és látványvilágában is különleges születésnapi szuperkoncerttel készülnek a szervezők, amelynek házigazdája Buda Márton lesz.

Az este folyamán nyolc zenekar egy-egy vendégművésszel kiegészülve lép majd színpadra. A Mary Popkids mellett például Somló Tamás tűnik majd fel. A Kaukázus Vincze Lillával kezd közös éneklésbe, a Magashegyi Underground a KFT-vel idézi meg Afrikát, a Wellhello pedig a Soho Partyval kéri a közönséget táncra! A Hősök EFOTT-ra szabják az Animal Cannibals egyik dalát, a Brains pedig Kállay-Saunders Andrással fut. Az Intim Torna Illegál a 90-es évek egyik hazai ikonját, Kozsót választotta párjául, de a szülinapi nyolcas a Punnany Massiffal válik teljessé, akik Ganxsta Zolee és Big Daddy Lacával idézik meg a Való Világot.

Akikért még érdemes „kiköltözni” a Velencei tó partjára és idén sem hagynak minket cserben a Road, Alvin és a mókusok, Paddy and the Rats, Pál Utcai Fiúk, Firkin, Kiscsillag, Quimby és nem utolsó sorban a rengeteg Soproni sör!

További infókat itt találtok: http://www.efott.hu/

Utoljára frissítve: 2015. július 06., hétfő 22:04

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.