2015. augusztus 17., hétfő 12:23

The end - Sziget 5. nap

Írta: Farkas Viktor
Értékelés:
(2 szavazat)
Az utolsó napon pontban 6:17 perckor elered az eső ezzel biztosítva, hogy a szombatihoz hasonló homokvihar ne fordulhasson elő. Nem is baj nagyon rosszul bírtuk. Reggel mindenki kicsit dagonyázik, de délutánra már kellemesen fülledt az idő ismételten. Én, aki már erőm legvégét járom pontosan tudom, hogy merre kell mennem… A38 sátor.
 
 
Az árnyékot nyújtó sátor és ventillátorai persze most csak másodlagosak, hiszen a chill gitárzene istene Jose González hamarosan kezd. És azt hozza, ami kell egy átmulatott hét végére. Olyan nyugodt zenét, amire nem lehet panasz! Új albumáról is játszik dalokat, de egy-egy régebbi tétel is terítékre kerül, persze játszhat ő bármit úgyis mindenki egy dalt vár: Hearthbeats – erre pedig még az ülve szemlélődők is felpattannak! (Sony Bravia reklám, pattogó labdák…na?!)
 
 
Kwabs műsora akár az Afro színpadra is befért volna. Az eddig egyslágeres énekes, mint egy új Seal lépett a színpadra saját dalait pedig olyan feldolgozásokkal turbózta fel, mint a Lean On (igen megint!).
 
 
Nem tudom megvárni a show végét, hiszen rohanok Limp Bizkit-re, ami alighanem az utolsó alkalom, hogy rockot halljak a fesztiválon. A LB pedig az idei Blink 182, hiszen bár már nem huszonéves tagokból áll a banda, annyira feszes, fiatalos tempójú bulit csináltak, amiben titkon azért reménykedtünk páran. Jó volt Metalica riffet hallani, a Killing in The Name Of is feldobta a bulit nem meg az a pár régi sláger. Átmozgatta a tömeget rendesen…
 
 
Ekkor következett be az igazi dilemma… menjek veretni mindenkivel vagy egy lightos Passenger koncerttel zárjam a hetet. Elhatároztam, hogy ha esik az eső megyek Passengerre ha nem akkor az ominózus End Show marad osztályrészemül. Valahogy fent tudták, hogy az esőt pont a sztár Dj settjénekv40. perce környékén kell elindítani, mivel így pont átérek a Passenger kezdésére. Michael David Rosenberg pedig mindent elkövetett, hogy szórakoztasson 1-1 dal között Martin Gerrix-et konkrétan Darth Wader-hez hasonlította vagy a Jégvarázs című mese Let It Go című dalát átkozta, amiért összekeverik az ő Let Her Go című slágerével. Látszott az énekesen, hogy tényleg őszintén hálás a közönségnek, hogy ma itt lehetett. 
 
 
Amikor kilépek, a sátorból már javában megy a tűzijáték és egy szomorkás érzés kerít ismét hatalmába… vége a Szigetnek vissza kell térni a szürke hétköznapokba! Jövőre ugyanitt veletek!
 
Farkas Viktor
Utoljára frissítve: 2015. augusztus 17., hétfő 14:44

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.