2016. július 04., hétfő 21:54

Már csak napijegy van a Szigetre

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)

 

Úgy tűnik, az idei Szigeten újabb látogatórekordra készülhetünk, mivel majd’ másfél hónappal a kezdés előtt elkelt az összes bérlet a fesztiválra. Június 30-tól már csak napijegyet lehet kapni, de azt is korlátozott számban.

 

Elfogytak a hétnapos bérletek is a Szigetre, az ötnapos pedig már hónapokkal előbb gazdára találtak, így mostantól semmilyen bérletet sem lehet már kapni. A szervezők 55 ezer darabban maximálták az eladható bérletek számát és mivel mind gazdára talált, ezután már csak napijegyet árulnak, de abból is csak napi 25 ezret adnak ki.

A szervezők szerint a tempós jegyfogyás több telt házas napot is feltételez, de az is lehet, hogy minden napra kiteszik majd a megtelt táblát.

 

A napi telt ház egyébként 90 000 fő, azaz ennyi ember megfelelő színvonalú ellátására alkalmas az Óbudai szigeten ideiglenesen kialakítható infrastruktúra és a programhelyszínek befogadóképessége. A 90 ezres napi kapacitásba a bérletesek és napijegyesek mellé a tiszteletjegyeseket és a rendezvényen egyidejűleg közreműködő dolgozókat is beleszámolják.

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.