2016. augusztus 13., szombat 16:30

Sziget 2. – Avagy hogyan NE költsünk el 1 millió dollárt

Írta: Farkas Viktor
Értékelés:
(2 szavazat)

 

 

…mondhatta Rihanna managementje, amikor a Sziget szervezői megkíséreltek elhozni a pop mai egyik legnagyobb nevét a zeneiparban. Jelen cikkünk megpróbálja megválaszolni a kérdést, hogy vajon megérte ez egy ilyen volumenű gázsit kifizetni 0.nap húzónevének.

 

Nem

 

Rihanna bár késett, de legalább Avokádót nem kért. A számlázási lazaságok, amiről a napokban lehetett hallani azt sejtették, hogy talán valami jó is kikerekedhet a dologból. A számlázás ma inkább olyan zenekaroknak fontos mint pl, a Guns ’n’ Roses!

Az időjárás sem kedvezett a közel 80 ezres tömegnek. Egy fesztiválozó mondta, hogy: „Engem nem érdekel, hogy áztam 2 órát csak lett volna jó!” Ezen a mezsgyén haladva egy félplayback 60 – mások szerint 67 – perces koncert 18 ezer forintért nem biztos, hogy a legjobb vétel volt. 

A lendületes kezdés 3 dala után leült a hangulat. Riri, ahogy néhány rajongó hívja a koncert facebook eseményében – nem olyan szexi, nem olyan tehetséges, mint ahogy az az összes videóklippjében látszik. A táncosok próbálják fokozni a hangulatot de valahogy nem jön át a dolog.

 

 

Egy szétesett produkció. Néhány gigasláger. Nagy levonulások. Semmi visszataps. Csalódott rajongók. Seggrázás 2 alkalommal.

Ez a mérlege a Sziget idei „legnagyobb dobásának”. Természetesen nem a szervezők hibája. Ők jól próbálták kielégíteni a közönség igényeit. Kevés médium írta meg, de azért lehetett találkozni néhány keményfedeles rajongóval, akik az ámulat nihiljében 10/10-re értékelték a bulit. Általában sírva/könnyek között, hogy láthatták kedvencüket.

Aki pedig azt, hiszi nincs pozitív oldala a dolognak annak ajánlom a facebook eseményben leírt kommentek átfutását. Garantált a rekeszizmok heveny összehúzódása!

 

Metallica koncert továbbra sincs a Szigeten!

Farkas Viktor

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.