2016. szeptember 16., péntek 14:12

Kettészakadt az Intim Torta Illegál

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Na, de ki viszi tovább a nevet?

 

Nézzük sorba az eddigieket

Kiss Sándor kiposztolta a ITI facebook oldalára a következőt:

Újjászületés – mert semmi sem tart örökké

Kedves rajongók, barátaink, ismerőseink!

Elérkeztünk az Intim Torna Illegál 7. évéhez, mely igazi fordulópontot hozott az életünkbe. Dorogi Péter nyár közepén úgy döntött, hogy kiszáll a zenekarból, mert másképp és máshogy szeretné folytatni. Kiss Sándor zenekarvezető ezt tiszteletben tartva, de a változás kihívását meglovagolva úgy döntött, hogy friss energiával, hatalmas elszántsággal és kiírthatatlan optimizmussal folytatja a munkát. Új tagokkal születik újjá az egész zenekar. Méghozzá MOST, ebben a pillanatban!

Légy részese és örülj velünk együtt a változásnak, mert semmi sem tart örökké.

Amit ezután is garantálunk:

- óriási bulik

- a kedvenc dalaid

- új slágerek

- Sanyi

Ami új:

- egy igazi, karakteres, fiatal énekes: Hermann Tamás

- egy régóta kiugrásra készülő, tehetséges gitáros: Ruska Péter

- egy magasan kvalifikált, kitűnő dobos: Pusztai Gábor

- egy friss imázs (bár ezt már megszoktátok, hogy mindig változik)

Az újjászületés fájdalmát hidd el, gyorsan felváltja az öröm. Maradj a családunk tagja, mi jó gyerekek leszünk ezután is, Neked zenélve szívvel, lélekkel, örömmel.

Kiss Sándor az Intim Torna Illegal vezetöje!

Egy órával később egy interjút is kitett ugyanide

http://ldkritika.blog.hu/2016/09/11/iti_uj_felallas_interju

Egy nappal később a másik három tag Dorogi Péter, Gálos Ádám, Nádasdi János  a következő nyilatkozatot tette közzé

Az Intim Torna Illegál 9/11-e

 

Döbbenten láttuk az Intim Torna Illegál Facebook oldalán (https://www.facebook.com/IntimTornaIllegal) a vasárnap reggeli bejegyzést, melyet a zenekar korábbi tagja, Kiss Sándor tett közzé, visszaélve az Intim Torna Illegál nevével. Tekintettel az általa terjesztett, valótlan és félrevezető információkra, ezúton szeretnénk röviden tisztázni, mi is történt a zenekar körül az elmúlt időszakban.

 

Mindenekelőtt szeretnénk a rajongókat megnyugtatni, hogy a zenekar oszlopos tagjai nem váltak ki, ellenkezőleg: Kiss Sándor nélkül folytatjuk tovább. Sándor - legnagyobb sajnálatunkra - az elmúlt időszakban olyan magatartást tanúsított, amely sem a zenekar szellemiségével, sem az egymás iránt érzett tisztelettel nem egyeztethető össze.

 

Kiss Sándor a fentiek ellenére jelenleg egy személyben kezeli az Intim Torna Illegál Facebook oldalát, hiszen 3 hónappal ezelőtt kitiltotta onnan a zenekar tagjait. Az azóta ott megjelent bejegyzések - beleértve a vasárnap reggelit is - nem a hivatalos zenekari álláspontot képviselik, hanem Kiss Sándor egyszemélyes véleményét, kommunikációs hadjáratának részét képezik.

 

A jó hír, hogy Janó, Peti és Ádám együtt folytatja a munkát és hamarosan újra találkozhatunk a koncerteken. A zenekar híreit az http://intimtornaillegal.hu/ weboldalon, és az újonnan létrehozott https://www.facebook.com/intimtornaillegalofficial oldalon olvashatjuk.

Szumma

Tehát szerint úgy tűik, hogy Kiss Sándor-nál bekattant valami és úgy gondolja, hogy a basszusgitár, vokál szerepe a zenekarban feljogosítja arra, hogy egymaga új zenekart alapítson az ITI nevet megtartva.
Dorogi Péter egyértelműen központibb elem a zenekar életében, hangja nélkül nehezen képzelhető el a zenekar jövője.
Tehát Péter oldalán ott a másik két zenekar tag és a management valamint a weboldalt is ők kezelik. Sándor csak a facebook oldal elbitorlásával kérkedhet.

Mi a Péterék csapata mellett tennénk le a voksunkat, de várjuk a fejleményeket.

 

 

Ismerkedj a többi rockerrel, regelj most az oldalra!

Utoljára frissítve: 2016. szeptember 16., péntek 14:49

Új hozzászólás

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.