Nyomtatás
2017. augusztus 15., kedd 19:04

Sziget 4. nap

Írta: Farkas Viktor
Értékelés:
(2 szavazat)

Fáradunk

A fesztivál vége felé járva már megfigyelhetőek bizonyos változások a citizeneken. Fáradtabb arc, nem túl jól álló smink, haj és elég erőteljesen megjelenik az emberszag a nagyszínpad első soraiban. Ezt leküzdendő érdemes a zárás előtt egy kicsit visszább venni a fordulatszámon és a regenerációt venni a prioritások közé. A Luminárium kitűnő alkalom, ha az ember egy kis nyugodt csöndes közegben meditálna egy kicsit. De egy nagy séta a bazársoron is kellemes kikapcsolódást tud jelenteni a Sziget Beach tengerparti hangulatát nem is említve. És ha ezen megvoltak persze este rohanás valamely színpad elé… 

George Ezra

A délutáni matinésáv úgy néz ki továbbra is az egy számos előadók bérelt helye. George Ezra pedig a legjobb helyre jött a maga kis egy slágerével, hiszen a szám amire gondoltam természetesen a Budapest. A Magyarországon már többször koncertező zenész dacolva a matinésávval nagyzenekarral érkezett és nagyon igényes koncertet hozott a közönségnek. Folyamatosan mesélt dalairól és igazán meghitt hangulatot teremtett ezzel. A koncert végén pedig a kihagyhatatlan Budapest zárta a bulit, aminek érthetően nagyon örült a közönség.

Glass Animals

A Glass Animals bulija teljes mértékben hidegen hagyott. Egy dalukat sem ismertem csak az volt meg, hogy ezek minden fesztiválon ott vannak és valamiért az emberek megőrültek, amikor az Akváriumban adtak koncertet hiszen a nagy érdeklődés miatt a NagyHall adott otthont a bulinak. Ráadásul egyre inkább érzem, hogy a konfortérzetemhez szükséges lenne egy hamburger elpusztítása is, de hát nem lehet mit tenni a kíváncsiság nagy úr és látnom kellett mit imád mostanában a közízlés. A csodából persze kimaradtam. A Glass Animals elektronikus előadása már nem az én világom, mint kiderült. Pedig nagyon befogadó embernek tartom magam. Egy kedves barátom viszont mellettem élvezi a koncert minden hangját kb. önkívületi állapotban. Tőle tudtam meg, hogy az új album dalai nagyon jól szólnak a régieket meg átírták kicsit, ami nem rossz, de azért a jó nem ilyen… neki elhiszem.

Major Lazer

A Major Lazerhez nem első ízben van szerencsém, de ezzel a bulival csak egy gond volt… hogy ugyanaz volt, mint a tegnapi The Chainsmokers. Ugyanazok a hangok, hasonló (kicsit jobb) látvány. Annyival profibb a dolog, hogy itt vannak táncosok, táblák és a kedvenc mutatványom, amikor az egyik tag egy nagy gömbben beleveti magát a tomboló tömegbe. A Major Lazer ügyesen próbál teljesíteni, de a tegnapi után ez valahogy nem csúszik most… majd holnap a Breaking Benjamin!

 

Farkas Viktor

Kapcsolódó elemek