2013. augusztus 15., csütörtök 13:24

LGT-vel nyit a Nagyon Balaton Fesztivál!

Vasárnap újra élőben élvezheti a közönség az LGT legnagyobb slágereit. Az egész napos balatoni családi rendezvény tetőpontja a 3 órás LGT koncert az alsóörsi Európa Kempingben, a Nagyon Balaton ünnepi program nyitányaként. A zenekar már gőzerővel próbál a koncertre és véglegesedtek a kiegészítő programok is.

Kategória: Koncert ajánló
2013. november 05., kedd 16:36

Újra összeáll a Kispál és a Borz

Újra összeáll az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb hazai formációja, a Kispál és a Borz. 2014-től évente egyszer, kizárólag a Fishing on Orfű nulladik napján ad majd összesen 3 tematikus koncerteket a zenekar.

Kategória: Hír

2009-ben nem tudtunk mit kezdeni a hírrel, hogy kedvenc rock bandánk a Fall Out Boy feloszlik. Idén áprilisban pedig az új albumot hallgatva nem tudtunk mit kezdeni a visszatéréssel. A Save Rock and Roll poposabb dalai között is akadt egy-két kedvenc, de valahogy mégsem úgy sült el a visszatérés, ahogy azt elképzeltük. Akkor senki sem tippelt volna arra, hogy éppen egy pár hónapra rá kidobott 8 számos EP jelent majd igazi enyhülést a zenekar rajongóinak.

Kategória: Lemez
2013. szeptember 20., péntek 20:58

Magyarul üzent Roger Waters a tíz méteres Falon

Őszinte leszek, kisebb-nagyobb kételyekkel indultam neki ennek az augusztusi Pink Floyd shownak, habár minden előzetes hír szerint ígéretes este elé néztünk.

Kategória: Koncert ajánló

Tűzoltók bukkantak fel Ozzy és Sharon Osbourne háza körül, miután Ozzy majdnem leégette a fél házat...

Kategória: Hír

Nemhiába idézték meg a hajdani szabadtéri koncerteket a küzdőtérre mini Tabánt varázsolva idei februári hosszú hétvégéjükön az LGT-sek, amikor a Papp László Sportarénában a főpróbával együtt négy estén át maratoni koncertet adtak, amellyel sokak szerint búcsúzni szándékoztak közönségüktől. Akkor műfűvel akarták bevonni az egész arénát, de ehhez nem kaptak engedélyt.

Kategória: Koncert ajánló
2013. augusztus 19., hétfő 17:28

Nagyot szólt a Strand Fesztivál!

Nagyon kíváncsian álltunk be a sorba Zamárdiban, hogy mi is lesz ebből a strandfeszt dologból. 1 órás sorban állás után már nem voltunk olyan kíváncsiak, de a szervezők nagyon kedvesen labdákat dobáltak a várakozó embereknek, így az idő egy kicsit kellemesebben telt (bár inkább kínból, mint élvezetből)

Kategória: Fesztivál
2013. augusztus 15., csütörtök 18:07

Ingyenes nappal startol a SZIN augusztus 20-án

A magyar államalapítás ünnepén, augusztus 20-án, a Szegedi Ifjúsági Napok helyszínén, az újszegedi Partfürdőn ünnepelhetnek a szegediek és a városba látogatók. A SZIN 5 napja alatt, 5 színpadon több mint 100 hazai zenekar koncertezik. A rendezvény zökkenőmentes működéséről több száz dolgozó gondoskodik. A fesztivál iránti érdeklődés jóval erőteljesebb, mint az elmúlt két évben. Ezt bizonyítja az is, hogy idén már elővételben annyi bérlet kelt el augusztus elejéig, mint tavaly összesen. Még a Kajmán-szigetekről is érkezik látogató!

Kategória: Fesztivál
2013. augusztus 13., kedd 13:24

Jót tett a változás a Szigetnek

A nemzetközi szakma és a látogatók visszajelzései egyértelműen megerősítenek minket abban, hogy jó döntés volt a Sziget vizuális megújítása, a sokszínűség erősítése” – fogalmazott Gerendai Károly, hozzátéve, hogy bár a látogatószám elmaradt a várttól – a tavalyinál 17 ezerrel kevesebben, összesen 362 ezren voltak – mégis elégedett a rendezvénnyel.

Kategória: Fesztivál
2013. augusztus 08., csütörtök 16:53

Budapest PARK aug. 19.: 40 éves a P.MOBIL!

A P.Mobil 40 éves jubileumi koncertje - Budapest Park 2013. augusztus 19. Az idén negyvenéves P.Mobil ünnepi műsorral kívánja megköszönni közönségének a maga mögött hagyott négy évtizedet. A Budapest Park színpadán három órán keresztül dübörög majd a rock, amelyet a veterán zenekar honosított meg Magyarországon.

Kategória: Koncert ajánló
1. oldal / 4