2015. augusztus 17., hétfő 12:23

The end - Sziget 5. nap

Az utolsó napon pontban 6:17 perckor elered az eső ezzel biztosítva, hogy a szombatihoz hasonló homokvihar ne fordulhasson elő. Nem is baj nagyon rosszul bírtuk. Reggel mindenki kicsit dagonyázik, de délutánra már kellemesen fülledt az idő ismételten. Én, aki már erőm legvégét járom pontosan tudom, hogy merre kell mennem… A38 sátor.

Kategória: Fesztivál
2015. augusztus 16., vasárnap 10:16

Hollywood Undead, Kings Of Leon - Sziget 4.nap

A szombati nap már láthatóan kicsit nehezebben indul, mint az eddigiek. A fesztiválozók lassan botorkálnak a hőségben és már nagyon sokan köhécselnek. Persze mindenki belül spannolja magát –ha megoldható Rocky hangján- hogy ez a két nap fél lábon is kibírható ráadásul ma olyan 50-50%-ban oszlik meg a pop és rockzenei felhozatal a nagyszínpadon.

Kategória: Fesztivál
2015. augusztus 15., szombat 16:50

Awolnation, Kasabian, Avicii - Sziget 3.nap

A Sziget 3.napján örömmel konstatálom, hogy bizony, törve az eddigi napok trendjével rockzene szól majd a nagyszínpadról. Kis rápihenés után kíváncsian indulok megnézni az Awolnation műsorát. A márciusi Run című lemezük elég meggyőző volt, bár a trió valahogy mégsem érett meg még, hogy az igazán nagyok között emlegessük őket, de itt az alkalom, hogy bizonyítsanak.

Kategória: Fesztivál
2015. augusztus 14., péntek 18:52

Fals Foals Feat. Ellie Goulding - Sziget 2.nap

A 2.napon isten megteremté a fáradtságot, a lábdagadást. Komoly sportteljesítmény napokon keresztül délután 4-től éjjel 2-ig tolni a partyt és a csütörtöki napon engem is betalált a kóros energiahiány. A poppos felhozatalt názegetve megnyugszom ma csak közvítítem az eseményeket nem megyek be az események sűrűjébe, tudok pihenni.

Kategória: Fesztivál
2015. augusztus 13., csütörtök 16:35

Sátras Shikari - Sziget 1.nap

A Sziget „hivatalos“ „első“ napján –ami amúgy a harmadik – mindenki a látogatottság drasztikus emelkedésére számít, viszont nem tódulnak embertömegek a kapukhoz. Úgy néz ki a 7 napos bérlet a menő. A napsütés még mindig tartja magát, de mi is kitartóak vagyunk és menetelünk a nagyszínpad felé.

Kategória: Fesztivál
2015. augusztus 12., szerda 16:13

Florence + egy zakatoló gépezet - Sziget 0.nap

A 0.napon még látható a fesztiválozókon, hogy mindenki próbál egyfajta napi rutint kitalálni. Reggel zuhany –ami oké is lenne, csak még van olyan, ami mindig nem üzemel -, sorban állás a telefontol tőnél esetleg egy lélekemelő kávé, amit a lányok olyan gyorsan adnak ki, hogy amikor a poharakat rakosgatják, teljesen azt hihetné az ember, hogy egy igen komoly itt a piros-hol a piros játék vette kezdetét. Megint mások zarándokútra indulnak az Auchan felé, hogy azt a bizonyos kávét -80%-os áron szerezzék be. Én pedig fogmosás közben elhatározom, hogy nem cövekelek le a nagyszínpad előtt, mint tegnap, hanem ma aktivizálom magam és körbejárom a fesztivált.

Kategória: Fesztivál
2015. augusztus 11., kedd 14:23

Robbie Williams - Sziget -1.nap

Ismét itt immár 3.alkalommal. Azt gondolná az ember, hogy sok újdonság nem érheti, mivel valjuk be tavaly is ugynott volt a „Nemzetek útja” és a virágos-gombás szombrok alatt sem másabb ülni. Persze ez a Sziget, ami mindig más egy kicsit, mindig formálódik és ez idén is érezhető.
Az első dolog, ami meglepő, hogy az első napon hemzsegtek a magyarok. Nem vicc! Talán ahhoz lehet köze, hogy olcsóbb a sör mint tavaly?!

Kategória: Fesztivál

A Ghost (vagy ahogy az Egyesült Államokban ismerik: Ghost B.C.) egy 2008-ban alakult svéd heavy metál csapat. 2010-ben jelent meg debütáló albumuk, az Opus Eponymous, amely remek kritikákat kapott és gyorsan népszerűvé vált, olyannyira, hogy a második lemezük, az Infestissumam rögtön a svéd slágerlista élén kezdett és már az egész világon megjelent.

Kategória: Koncert ajánló
2015. június 10., szerda 10:40

Breaking: Kings Of Leon a Szigeten

Most csak egy bejelentés érkezett a Szigetr l, de az odacsap: a Kings Of Leon a Sziget ő Nagyszínpadán lép fel augusztusban. Wow!

Kategória: Fesztivál

Hangjával és néhány elektromos eszközzel menővé tette az utcazenélést, pár év alatt meghódította egész Európát, milliók érte, ő pedig értünk rajong. Dub Fx azt mondja, bármikor szívesen látogat Magyarországra, legyen szó fellépésről, vagy kikapcsolódásról. Az ausztrál zenész az EFOTT-ra készülve üzent hazai rajongóinak

Kategória: Fesztivál
1. oldal / 3