Immáron negyedik alkalommal látogatott el hazánkba a brit deathcore állócsillaga… a műfajben talán legtöbb mémet megélt Asking Alexandria. Hálás dolog a zenekarról írni, hiszen mindig történik valami, amivel sikerül megzavarniuk a bandát körülvevő állóvizet. Most éppen az alapító énekes Danny Worsnop visszatérése adott jó ürügyet, hogy kicsit kíváncsian térjenek be a rajongók a Nagy Hall korántsem olyan nagy termébe.

Kategória: Kritika
2016. április 21., csütörtök 22:08

Asking Alexandria – The Black

Természetesen mindenki előtt ismeretes az egyik legismertebb angol metalcore (ha ma már csak nyomokban is azok!) banda pár éve húzódó kálváriája. Danny Worsnop énekes még egy 80’as ihletésű albumot ki tudott erőszakolni a zenekarból, de sajnos a művészeti nézeteltérések később szakításhoz vezettek. Az új énekes Denis Stoff pedig igencsak megosztotta a népes rajongótábort....

Kategória: Kritika
2015. június 18., csütörtök 23:00

Asking Alexandria, Hollywood [email protected] Park

A Budapest Park igencsak odatette magát - ami a szervezést illeti - hiszen illusztris line-up-ot hozott össze a magyar rock-metál(core) rajongó közönségnek. A Hollywood Undead koncertje időszerű volt, hiszen nemrég jelent meg új albumuk, ami kiváló ok egy kis turnézásra. Illetve az Asking Alexandria, akik érdekes helyzetet teremtettek, hiszen aki korán váltott jegyet az még a régi énekes Danny Worsnop érája alatt tehette ezt meg. 

Kategória: Kritika
2012. augusztus 23., csütörtök 18:55

Megjelent a Rockinform!

 

Már az újságosok standjain találhatjátok a Rockinform magazin legfrissebb, augusztus-szeptemberi számát. Az újság mellett CD mellékletet is találhattok, mégpedig a Radar együttes Embertelen kor című új albumát.

 

Kategória: Hír