Az Aurora immáron klasszikussá érett, de ma is aktuális témákkal foglalkozó második albuma, az “Előre Kurvák Gengszterek” 25 éves jubileumára egy nagyszabású turnéval készül, melynek első kiemelt állomása a július 27-i Barba Negra Track-es koncert lesz, ahol a zenekar teljes egészében eljátssza a negyedszázados lemez összes dalát.

Kategória: Koncert ajánló

A Ghost (vagy ahogy az Egyesült Államokban ismerik: Ghost B.C.) egy 2008-ban alakult svéd heavy metál csapat. 2010-ben jelent meg debütáló albumuk, az Opus Eponymous, amely remek kritikákat kapott és gyorsan népszerűvé vált, olyannyira, hogy a második lemezük, az Infestissumam rögtön a svéd slágerlista élén kezdett és már az egész világon megjelent.

Kategória: Koncert ajánló
2015. május 01., péntek 19:35

12 éves a PASO

Tizenkettedik születésnapját ünnepli a Pannonia Allstars Ska Orchestra május 15-én a Barba Negra Track-ben. Korábban soha nem hallott dalokra, ritka ínyencségekre, a 12 év legnagyobb slágereire, no és persze sok-sok táncra számíthat, aki ellátogat e jeles eseményre. A PASO eddigi legnagyobb 2015-ös koncertjének különleges sztárvendége, a szociálisan érzékeny szövegeiről ismert sztár repper, Deniz lesz.

Kategória: Koncert ajánló
2012. december 14., péntek 14:19

Bori minden új dalához klipet készít

A lemez tizenegy számának nagy részét, nyolc dalt az elmúlt hetekben már játszottuk a vidéki koncerteken, Pécsett, Szekszárdon, Szombathelyen. A Barba Negrában bemutatjuk az új látványelemeket is, aminek szerves része, hogy az új album valamennyi dalához készül videó. Egy részük hagyományos értelemben vett klip lesz élő szereplőkkel, más részük animációs kisfilm" - mondta Tövisházi Ambrus zenekarvezető az MTI-nek.

Kategória: Hír