2017. július 28., péntek 09:17

Melegíts be a Szigetre a Budapest Parkban

Már csak másfél hét és újra miénk a Sziget. Tudjuk, hogy alig várod, ennek örömére pedig a Budapest Parkban már augusztus 5-én rákészülhetsz az év leghosszabb bulijára a Rival Sons és az Ivan and The Parazol koncertjével. Sziget Warm Up Fesztivál a „legfesztiválabb” budapesti szórakozóhelyen. 

Kategória: Fesztivál
2015. június 18., csütörtök 23:00

Asking Alexandria, Hollywood [email protected] Park

A Budapest Park igencsak odatette magát - ami a szervezést illeti - hiszen illusztris line-up-ot hozott össze a magyar rock-metál(core) rajongó közönségnek. A Hollywood Undead koncertje időszerű volt, hiszen nemrég jelent meg új albumuk, ami kiváló ok egy kis turnézásra. Illetve az Asking Alexandria, akik érdekes helyzetet teremtettek, hiszen aki korán váltott jegyet az még a régi énekes Danny Worsnop érája alatt tehette ezt meg. 

Kategória: Kritika
2014. július 28., hétfő 21:09

Die Antwoord a Parkban!

Bemelegítő bulira hívja a Sziget Fesztiválköztársaság a polgárait augusztus 5-én a Budapest Parkba, ahol az extrém videoklipjeiről és őrült fellépéseiről is híres dél-afrikai Die Antwoord - sok év után - újra Magyarországon lép fel.

Kategória: Koncert ajánló

A Magashegyi Underground legnagyobb nyári koncertje egy modern audiovizuális élményt nyújt az arra ellátogatóknak augusztus 7-én a Budapest Parkban.

Kategória: Koncert ajánló
2014. június 18., szerda 21:23

ROAD @ park

Június 26-án Road koncert a Budapest Parkban!!! A Road ismét bebizonyította, hogy nem véletlenül tartják az egyik legnépszerűbb magyar rock-metal zenekarnak.

Kategória: Koncert ajánló
2014. május 14., szerda 21:12

Ingyenes Quimby koncert a budapest parkban

A nagy, nyári szezon kezdetén ingyenes koncerttel ajándékozza meg közönségét május 25-én, vasárnap a QUIMBY és a BUDAPEST PARK.

Kategória: Koncert ajánló
2013. augusztus 08., csütörtök 16:53

Budapest PARK aug. 19.: 40 éves a P.MOBIL!

A P.Mobil 40 éves jubileumi koncertje - Budapest Park 2013. augusztus 19. Az idén negyvenéves P.Mobil ünnepi műsorral kívánja megköszönni közönségének a maga mögött hagyott négy évtizedet. A Budapest Park színpadán három órán keresztül dübörög majd a rock, amelyet a veterán zenekar honosított meg Magyarországon.

Kategória: Koncert ajánló