Napszemüveg fel, úszógumi a kézbe, felpattanni egy tuktukra és már indulhat is a kedvjavító hadművelet vizsgaidőszakhoz – ezzel az elhatározással vette a nyakába a várost Ganxsta Zolee, Puskás Peti és Puskás Dani. Eltökélték: feldobják a még tanulni kényszerülő rajongók napját, és vízparti fesztiválhangulatot teremtenek Budapest utcáira. A vizsgázóknak pedig azt üzenik: már csak egy kicsit kell kitartani és indulhat a nyár, no meg egy óriási buli az EFOTT-on.

Kategória: Fesztivál
2015. június 21., vasárnap 18:35

EFOTT40!Ganxsta20!

Igazán ütős bulit tervez, így profi segítséggel erősíthette állóképességét Ganxsta Zolee és a Karteles fiúk. A 20 éves banda nyitja meg július 14-én az év legnagyobb hallgatói buliját, az EFOTT-ot. A híresen hoki rajongó zenészeknek a magyar jégkorong-válogatott tagjai tartottak erőnléti edzést – tartottak volna, ha gengszterék nem veszik poénra a dolgot.

Kategória: Fesztivál
2012. szeptember 27., csütörtök 09:48

Ganxstáék Kiskunfélegyházán!

2012.10.05-én 22:00-tól a hazai gengszter rap fenegyerekei koncerteznek Kiskunfélegyházán! Igazi tetőszaggató bulira számíthatnak azok, akik az említett időpontban ellátogatnak a Ganxsta Zolee és a Kartel fellépésére a Rocktárba!

Kategória: Koncert ajánló