2016. augusztus 14., vasárnap 16:19

Szigeten jártunk 3. – Quimby The Horizon

A Sziget fesztivál az elmúlt években nagyon ráment arra a vonalra, hogy kielégítse a lehetőleg mindenki ízlését zeneileg, de sajnos mi úgy érezzük, hogy a rock-metál színtér valahogy mégis háttérbe szorul. De évről-évre azért van néhány fallépő, akikkel azért nagyot tud dobni a fesztivál a gitárzenére vevő hallgatóságnak. Imádtuk pl, hogy leszervezték a Day to Remember első hazai koncertjét. Vagy kitörő örömmel pogóztunk a Blink 182 koncertjén. A most szombati nap pedig két okból is nagy kedvenc, hiszen egy színpadon játszik a Bring Me The Horizon és a már sokadik alkalommal hazánkba látogató Muse.

Kategória: Fesztivál
2014. május 14., szerda 21:12

Ingyenes Quimby koncert a budapest parkban

A nagy, nyári szezon kezdetén ingyenes koncerttel ajándékozza meg közönségét május 25-én, vasárnap a QUIMBY és a BUDAPEST PARK.

Kategória: Koncert ajánló
2008. június 29., vasárnap 12:29

A nyár legSZINesebb fesztiválja

szin.jpg

Mindenki már most írja be a naptárjába: augusztus 2731.= SZIN! A hazai fesztiválpaletta legnagyobb hagyományokkal rendelkező rendezvénye, a nyár utolsó nagy fesztiválja a Tisza-parti város Újszegedi Partfürdőjén várja látogatóit – többek között a Morcheeba, a Backyard Babies, a Within Temptation, a Russkaja, MC SirReal(Freestylers), illetve a hazai zenei élet legismertebb képviselőinek társaságában.

 

 

Kategória: Fesztivál