2017. augusztus 16., szerda 21:37

Sziget 5. nap

A Sziget fesztivál szabadsága természetesen mindannyiunk számára csak egy kellemes, jól eső illúzió. Ráadásul egy olyan fajta, amit az ember egy hétig élvezhet jó sok pénzért cserébe. Megéri? Megéri… Az utolsó nap a fesztiválon, mindenki számára kicsit szomorkásan telik az említett illúzióból való távozás gondolata miatt. Ilyenkor általában már a citizenek nagy része pakol vagy kifelé menetel a Hajógyári szigetről. Azonban akadnak itt még látnivalók…

Kategória: Fesztivál
2017. augusztus 15., kedd 19:04

Sziget 4. nap

 

A fesztivál vége felé járva már megfigyelhetőek bizonyos változások a citizeneken. Fáradtabb arc, nem túl jól álló smink, haj és elég erőteljesen megjelenik az emberszag a nagyszínpad első soraiban. Ezt leküzdendő érdemes a zárás előtt egy kicsit visszább venni a fordulatszámon és a regenerációt venni a prioritások közé. A Luminárium kitűnő alkalom, ha az ember egy kis nyugodt csöndes közegben meditálna egy kicsit. De egy nagy séta a bazársoron is kellemes kikapcsolódást tud jelenteni a Sziget Beach tengerparti hangulatát nem is említve. És ha ezen megvoltak persze este rohanás valamely színpad elé… 

Kategória: Fesztivál
2017. augusztus 15., kedd 19:03

Sziget 3. nap

A fesztivál 3. napja kifejezetten ígéretesnek néz ki, hiszen a fellépők között végre nem egy slágeres előadók szerepelnek, hanem egy sokadszorra visszatérő banda és egy új berobbanó színesíti a felhozatalt valamint nagy örömünkre a rock színtér is képviselteti magát. Lássuk…

Kategória: Fesztivál
2017. augusztus 13., vasárnap 19:37

Sziget 2. nap

Végre elérkezett a hétvége és az idei Sziget egyik általam legjobban várt koncertje. A Bed Religion-t néhány éve a Budapest Parkban nem tudtam megtekinteni és sajnos az ismerősök/barátok pozitív beszámolói sem segítettek, hogy egyhamar feldolgozzam ezt az élményt. De az este 10-órai kezdésig azért volt még mit megtekinteni…

Kategória: Fesztivál
2017. augusztus 12., szombat 15:25

Sziget 1. nap

A Sziget első napján, (ami persze már a harmadik) elmondhatjuk, hogy minden teljes üzemmel zakatol. Most érkezik a beköltözők utolsó nagyobb rohama és minden színpadon már javában zajlanak a különböző programok. Az első két nap (inkább a második) visszafogottságát, ha valamikor akkor ma kell helyrehozni, úgyhogy minden eddiginél nagyobb hévvel vetettem bele magam a fesztivál sűrűjébe.

Kategória: Fesztivál
2017. augusztus 11., péntek 15:02

Sziget 0. nap

A tegnapi beköltözős nap járulékos vesztesége, hogy a fesztiválozó viszonylag keveset láthat a fesztiválból. Mire letettem sátramat és megebédeltem + megpihentem a kellemesnek nem mondható melegben már rohanhattam a nagyszínpad elé, hogy este jó helyről láthassam a koncerteket. A 0. nap pedig tökéletes alkalom, hogy kicsit körbejárjuk a fesztivált. 

Kategória: Fesztivál
2017. augusztus 10., csütörtök 13:57

Sziget fesztivál -1. nap

Ha őszinte akarok lenni, amikor elindult az idei Sziget fellépőinek bejelentése, mindig csak néztem a képernyőt, hogy „oké jó-jó, de mikor jönnek már a nagy nevek?”. Utána bejelentették Pink fellépését és úgy voltam vele, hogy „na igen most beindult a gépezet”. Sajnálatomra azonban a lendület itt megakadt. A Sziget fesztivál managementje nem használta ki a 25. évforduló közönségcsalogató erejét és reklámértékét. 

Kategória: Fesztivál
2017. augusztus 05., szombat 10:58

Nagy P!nk show-ra számíthatunk

Lenyűgöző látványvilág, akrobatikus színpadi jelenlét és fergeteges hang – nagyjából erre számíthatunk augusztus 9-én, a Szigeten P!nktől, aki,  mint turnéállomásainak mindegyikére, Budapestre is magával hozza családját. Jegyek még kaphatók a koncertre, de jó lesz sietni!

Kategória: Fesztivál
2017. július 28., péntek 09:17

Melegíts be a Szigetre a Budapest Parkban

Már csak másfél hét és újra miénk a Sziget. Tudjuk, hogy alig várod, ennek örömére pedig a Budapest Parkban már augusztus 5-én rákészülhetsz az év leghosszabb bulijára a Rival Sons és az Ivan and The Parazol koncertjével. Sziget Warm Up Fesztivál a „legfesztiválabb” budapesti szórakozóhelyen. 

Kategória: Fesztivál
2017. július 02., vasárnap 14:14

Utcaszínház premier a Szigeten

Egy szenzációs, országokat átölelő és világraszóló utcaszínház premierrel indul jubileumi Sziget Nagy Utcaszínház produkciója. Premier augusztus 9-én, a Sziget Mínusz Egyedik napján. Nem érdemes kihagyni!

Kategória: Fesztivál
1. oldal / 6