2016. június 15., szerda 20:29

Iron Maiden - teltház!

A Telekom VOLT Fesztivál pénteki napjára minden jegy elkelt! Ezen a napon a VOLT headlinere az Iron Maiden lesz, de szintén július 1-én koncertezik a VOLTon a Tankcsapda, a Kiscsillag, a Csík Zenekar, a Stereo MC’s és Nero.

Kategória: Fesztivál
2014. augusztus 12., kedd 17:37

Sziget – Hétfő (1. nap)

Kezdetét vette a 2014-es Sziget Fesztivál. Budapest és bátran mondhatjuk egész közép-kelet európa kiemelkedő kulturális eseményéről beszélhetünk. Fontos kiemelni európát hiszen idén is ritka a magyar szó a hajógyári szigeten. Később erre még utalunk…

Kategória: Fesztivál
2014. augusztus 01., péntek 11:28

Strand Fesztien a 25 éves Tankcsapda!

Rövidre szabott Tour egyik fontos állomása a Strand Fesztivál Zamárdiban!

Kategória: Fesztivál
2009. június 14., vasárnap 11:29

MÁR CSAK 1 HÓNAP a 10. HEGYALJÁIG

 hegyalja_logo2009_.jpg

Faithless, Tankcsapda, és Machine Head az USa-ból, Tokajra, a jubileumi Hegyaljára…És még sokan mások, tehetjük rögtön hozzá, hiszen a fellépők listája végtelennek tűnik.Kezdjük rögtön ott, hogy ezerféle stílus vár július végén, egészen pontosan 15-étől 5 napig… underground-tól, elektro-n és technon túl, jazzen és sok máson át, persze hogy az örök rockzenéig.

 

Kategória: Fesztivál
2008. június 03., kedd 13:44

Lukácsnak miért nincs még családja?

lukacs.jpgA Headbangers Ball-ban: Az adás vendége Lukács Laci a Tankcsapdából, akinek ezúttal szokatlan kérdéseket teszünk fel. Így szóba kerül a rocksztárság árnyoldala, a tolakodó bulvársajtó és a Tankcsapda-klón bandák. Kiderül: Lukácsnak miért nincs még családja, és szóba kerülnek a kellemetlenkedő rajongók is, és az az eset, amikor egyikük fejbedobta az énekest egy biliárdgolyóval. Az interjú mellett egy rövid összeállítást is láthattok, megpróbáltuk megtudni, vajon az "utca embere" mennyire ismeri/szereti a Csapdát.
Kategória: Hír