2016. augusztus 05., péntek 16:56

Augusztusban Arch Enemy koncert Budapesten!

Augusztus 17-én ismét a Barba Negra Trackben láthatjuk az Arch Enemy-t. A Michael Amott vezette zenekar tavaly decemberben, a Nightwish vendégeként járt utoljára Budapesten, most azonban egy önálló, teljes műsoridős koncerttel térnek vissza, ahol a legutóbbi album mellett a két évtizedes múltra visszatekintő dallamos death metal banda rengeteg slágere is előkerül majd. A svédek előtt a hazai divideD játszik

Kategória: Koncert ajánló

Nemhiába idézték meg a hajdani szabadtéri koncerteket a küzdőtérre mini Tabánt varázsolva idei februári hosszú hétvégéjükön az LGT-sek, amikor a Papp László Sportarénában a főpróbával együtt négy estén át maratoni koncertet adtak, amellyel sokak szerint búcsúzni szándékoztak közönségüktől. Akkor műfűvel akarták bevonni az egész arénát, de ehhez nem kaptak engedélyt.

Kategória: Koncert ajánló
2013. augusztus 19., hétfő 17:28

Nagyot szólt a Strand Fesztivál!

Nagyon kíváncsian álltunk be a sorba Zamárdiban, hogy mi is lesz ebből a strandfeszt dologból. 1 órás sorban állás után már nem voltunk olyan kíváncsiak, de a szervezők nagyon kedvesen labdákat dobáltak a várakozó embereknek, így az idő egy kicsit kellemesebben telt (bár inkább kínból, mint élvezetből)

Kategória: Fesztivál
2013. augusztus 08., csütörtök 16:53

Budapest PARK aug. 19.: 40 éves a P.MOBIL!

A P.Mobil 40 éves jubileumi koncertje - Budapest Park 2013. augusztus 19. Az idén negyvenéves P.Mobil ünnepi műsorral kívánja megköszönni közönségének a maga mögött hagyott négy évtizedet. A Budapest Park színpadán három órán keresztül dübörög majd a rock, amelyet a veterán zenekar honosított meg Magyarországon.

Kategória: Koncert ajánló

Ugyan a női énekessel felálló svéd death metal zenekar sajnos családi okok miatt lemondani kényszerült a nyári FEZEN-es fellépését, a kemény zenéért rajongók mégsem maradnak csemege nélkül, hiszen nem kisebb név érkezik a svédek helyett, mint a portugál Moonspell.

Kategória: Fesztivál
2012. augusztus 23., csütörtök 18:55

Megjelent a Rockinform!

 

Már az újságosok standjain találhatjátok a Rockinform magazin legfrissebb, augusztus-szeptemberi számát. Az újság mellett CD mellékletet is találhattok, mégpedig a Radar együttes Embertelen kor című új albumát.

 

Kategória: Hír
2008. április 15., kedd 20:57

Vasszűz zúz a Sziget nulladik napján!

ironmaiden.jpg

Az Iron Maiden a napokban kezdi világkörüli turnéját Mumbai-ban, Indiában. A zenekar örömmel jelenti be, hogy a világ legnagyobb stadionjai és fesztiváljai között fellép Budapesten 2008. augusztus 12-én, kedden, a Sziget nulladik napján.

 

Kategória: Koncert ajánló
2008. március 20., csütörtök 13:24

Új lemezével jön a R.E.M. a Szigetre

rem_001_1.jpg

Az R.E.M a minap hozta nyilvánosságra európai fesztiválfellépéseit. A Sziget szervezői örömmel jelentik be, hogy a zenekar elfogadta a fesztivál meghívását, így augusztus 16-án a Sziget Nagyszínpadának headlinereként lép fel Michael Stipe, Peter Buck és Mike Mills, azaz a R.E.M. Szintén nem titok már, hogy - a délutáni nagyszínpados fellépők között - a német Die Ärzte zenekar is fellép az idei Szigeten.
Kategória: Koncert ajánló