2014. június 06., péntek 13:11

Nagyot szólt a PAFE első napja

Tegnap elindult az ország első igazi balatoni bulija, a 8. Pannónia Fesztivál. A zenerajongók azonnal birtokba vették Szántódpusztát, és hajnalig meg sem állt a tánc!

Kategória: Fesztivál

Ha pünkösd, akkor Pannónia Fesztivál, ha Pannónia Fesztivál, akkor pedig óriási buli a BIFFY CLYRO (SCO), a THE OFFSPRING (USA), DJ FRESH (UK) és még marha sok hazai banda részvételével. És hogy milyen pofát kap idén a fesztivál? Most kiderül!

Kategória: Fesztivál

A Pannónia Fesztivál az első balatoni fesztivál idén, amely nem csak az eddigi legerősebb line up-pal és majdnem 100 hazai fellépővel jelentkezik, de látványban és élményben is felülmúlja korábbi önmagát.
Az újdonságokról a PAFE sajtótájékoztatóján, az Instantban számoltak be a szervezők és a részt vevő zenekarok május 20-án, kedden délelőtt. A külföldiek közül pedig a Dub Pistolsból Barry Ashworth, és a Freestylers mindig vidám tagja MC SirReal élőben jelentkeztek be.

Kategória: Fesztivál

Egyértelmű, hogy a PAFE elsősorban a zenéről szól. Az őrületes koncerthangulatot teremtő külföldi sztárok és legjobb hazai előadók mellett azonban számtalan egyéb szórakozási lehetőség is várja a látogatókat.

Kategória: Fesztivál
2014. március 26., szerda 13:16

LIMITÁLT KEDVEZMÉNYES PAFE BÉRLETEK!

Már csak 100 db kedvezményes bérlet maradt a június 5-8. között megrendezésre kerülő szántódpusztai 8. Pannónia Fesztiválra, amiket a TEX/Eventim hálózataiban lehet megvásárolni.

Kategória: Fesztivál
2013. május 01., szerda 23:05

Elég metál lesz ez a pünkösd! 7. PAFE

A PAFE-tól 2007 óra már valamelyest „megszoktuk”, hogy négy nap alatt felsorakoztatja a hazai rock és metal zene legnagyobbjait, miközben tartja magát az olcsó jegyárakhoz és a barátságos helyszínhez. Nem lesz ez másképp idén sem!

Kategória: Fesztivál
2013. április 24., szerda 18:36

PAFE, mindenki aki számít!

Május 16.-án kezdetét veszi a 7. Pannónia fesztivál szántódon, olyan nevekkel mint a Tankcsapda, Ossian, Road, Leander, Depresszió, Pokolgép, Subscribe, Alvin és a mókusok, Kowa, Paddy and the rats, Fish!, Prosectura... és még sorolhatnánk! Nézzétek meg a a végleges programot!

Kategória: Fesztivál
2013. április 19., péntek 16:42

Ha május, akkor?!

Elsőre biztosan sokan rávágnák az elsejét, az anyák napját, az aranyat érő esőt, na meg a pünkösdöt, de a feledhetetlen bulik szerelmeseinek már hetedik alkalommal a Pannónia Fesztivált és ezzel a nyári fesztiválszezon kezdetét jelenti e hónap: 2013. május 16-tól 19-ig újra PAFE a hazai nagyokkal és a külföldi óriásokkal – még mindig megfizethető áron.

Kategória: Fesztivál