2013. május 07., kedd 21:36

Aranylemezes lett a The Carbonfools!

Fél évvel a megjelenése után aranylemez lett a The Carbonfools negyedik stúdióalbuma, a CarbonSweet. A zenekar május 8.-án kétszáz szerencsés rajongó társaságában egy különleges estén veszi át díjakat az R33 Klubban, a nyári turné első koncertjét pedig május 16-án a Budapest Parkban adja a The Carbonfools.

Kategória: Hír
2013. április 09., kedd 14:02

Hamarosan nyit a Park és a Zp!

Áprilisban nyit a két leghosszabb nyári fesztivál Budapesten. A Zp PASO-val a Park pedig az Irie Maffiával indítja a nyarat. A fellépők között olyan nevek szerepelnek mint az Anthrax, Subscribe vagy a Quimby, a belépők pedig 600 forinttól 5999 forintig terjednek. Összeszedtük nektek az eddig közzétett koncerteket, árakat!

Kategória: Fesztivál
2013. március 27., szerda 20:33

Anthrax is fellép a Parkban?

Még nem ütötték rá a szerződésre a pecsétet, de jó eséllyel a New York-i trash metal legenda, az Anthrax is hegeszt nemsokára a legnagyobb budapesti szabadtéri bulikomlexum, a Park nagyszínpadán. Egy hónappal a nyitás előtt már biztos, hogy itt éled újra a Kaukázus, lemezt mutat be az Irie Maffia. És sorjáznak már a nemzetközi sztárok: fellép – itthon először – az Alkonyat film egyik betétdalát jegyző Paramore, a roma- punkban utazó Kultur Shock és sokan mások.

Kategória: Fesztivál
2013. január 23., szerda 16:33

Sziget állítja össze a park programját

Az április 25-étől induló szabadtéri szezonban a régió piacvezető rendezvényszervezője, a Sziget Szervezőiroda állítja össze a legnagyobb budapesti bulihelyszín, a Budapest Park zenei programjait. A Park és a Sziget Szervezőiroda vezetői a napokban kötöttek megállapodást arról, hogy közösen fejlesztik tovább és teszik még izgalmasabbá a kitűnő adottságú szabadtéri szórakozóhely programkínálatát.

Kategória: Fesztivál