A Pannónia Fesztivál az első balatoni fesztivál idén, amely nem csak az eddigi legerősebb line up-pal és majdnem 100 hazai fellépővel jelentkezik, de látványban és élményben is felülmúlja korábbi önmagát.
Az újdonságokról a PAFE sajtótájékoztatóján, az Instantban számoltak be a szervezők és a részt vevő zenekarok május 20-án, kedden délelőtt. A külföldiek közül pedig a Dub Pistolsból Barry Ashworth, és a Freestylers mindig vidám tagja MC SirReal élőben jelentkeztek be.

Kategória: Fesztivál
2013. május 10., péntek 05:56

Miért lesz jó az idei Pannónia Fesztivál?

A magyar fellépők közül vidéki és pesti illetőségűeket is válogattunk, és megkérdeztük tőlük, mivel készülnek a május 16. és 19. között megrendezésre kerülő Pannónia Fesztiválra. A SKAtch, az Ivan&The Parazol, az Irie Maffia, az Intim Torna Illegál és a 30Y is melegít már az eseményre: az év első hazai fesztiválja, közel van a Balaton, ez bizony nemcsak a közönségnek lehet pozitív. Lássuk, mit szeretnek ők a Pannóniában!

Kategória: Fesztivál
2013. május 01., szerda 23:05

Elég metál lesz ez a pünkösd! 7. PAFE

A PAFE-tól 2007 óra már valamelyest „megszoktuk”, hogy négy nap alatt felsorakoztatja a hazai rock és metal zene legnagyobbjait, miközben tartja magát az olcsó jegyárakhoz és a barátságos helyszínhez. Nem lesz ez másképp idén sem!

Kategória: Fesztivál
2013. április 24., szerda 18:36

PAFE, mindenki aki számít!

Május 16.-án kezdetét veszi a 7. Pannónia fesztivál szántódon, olyan nevekkel mint a Tankcsapda, Ossian, Road, Leander, Depresszió, Pokolgép, Subscribe, Alvin és a mókusok, Kowa, Paddy and the rats, Fish!, Prosectura... és még sorolhatnánk! Nézzétek meg a a végleges programot!

Kategória: Fesztivál
2013. április 19., péntek 16:42

Ha május, akkor?!

Elsőre biztosan sokan rávágnák az elsejét, az anyák napját, az aranyat érő esőt, na meg a pünkösdöt, de a feledhetetlen bulik szerelmeseinek már hetedik alkalommal a Pannónia Fesztivált és ezzel a nyári fesztiválszezon kezdetét jelenti e hónap: 2013. május 16-tól 19-ig újra PAFE a hazai nagyokkal és a külföldi óriásokkal – még mindig megfizethető áron.

Kategória: Fesztivál